GNTM 3 - Μαρινέλα: Απαντά για την σχέση της με τον Σήφη - "Με βοηθούσε..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3 - Μαρινέλα: Απαντά για την σχέση της με τον Σήφη -

Η Μαρινέλα Ζύλα μετά την αποχώρηση της απο το GNTM 3 βρέθηκε καλεσμένη μέσω skype στην Φωλιά των Κου Κου όπου και αποκάλυψε ποια ήταν τελικά η σχέση της με τον Σήφη.

Ακόμη αποκάλυψε ποιους εναπομείναντες θεωρεί μεγάλα φαβορί για τον τελικό.

«Με τον Σήφη δεν έχουμε βρεθεί, δεν έχω προλάβει να δω κανέναν. Μόνο τη μαμά μου. Με τον Σήφη ίσως να βρεθούμε στον τελικό του GNTM. Φυσικά θα κρατήσουμε επαφές, γιατί είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, αλλά έχουμε και καραντίνα τώρα. Είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι.

Με τον Σήφη δεν υπήρξε τίποτα ερωτικό. Ήμασταν απλά πάρα πολύ καλοί φίλοι και με βοηθούσε και στο σπίτι. Όταν δεν ήμουν καλά ψυχολογικά, του μιλούσα» είπε η Μαρινέλα. Δείτε την χθεσινή αποχώρηση.

Σήφης Φαραντάκης: Αποκάλυψε αν είναι τελικά ζευγάρι με την Μαρινέλα

Λίγο μετά την αποχώρησή του από το GNTM 3, ο Σήφης Φαραντάκης μίλησε με την εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και αποκάλυψε αν είναι όντως ζευγάρι με την Μαρινέλα όπως είχε ειπωθεί όσο καιρό βρίσκονταν και οι δύο στο παιχνίδι.

Πολλοί ήταν αυτοί που θεωρούσαν πως ο Σήφης και η Μαρινέλα ήταν πολύ κοντά και είχαν γίνει ζευγάρι. Οι φήμες φούντωσαν όταν οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί σε ένα σετ.

Ωστόσο όπως εξήγησε το μοντέλο σήμερα το πρωί, η σχέση τους ήταν απλά φιλική και είχε παρεξηγηθεί αρκετά τόσο από τους συμπαίκτες τους όσο και από την ίδια την παραγωγή.

«Με τη Μαρινέλα έχει παρεξηγηθεί το γεγονός πως ήμασταν λίγο πιο κοντά, επειδή είμαστε από την Κρήτη. Μας παρεξηγήσατε και εσείς και τα παιδιά στο σπίτι και η παραγωγή. Νόμιζαν πως με τη Μαρινέλα είχαμε κάτι παραπάνω, εκτός του να είμαστε μόνο φίλοι. Ήμασταν πολύ κοντά, μιλούσαμε λίγο παραπάνω. Με την Μαρινέλα δεν είχαμε κάτι παραπάνω. Ήμασταν μόνο καλοί φίλοι» εξήγησε ο Σήφης Φαραντάκης. Δείτε εδώ ποιος παίκτης αποχωρεί από το GNTM 3 σήμερα.