Big Brother: Το βιογραφικό του Γρηγόρη Τσεκούρα - Δεν φαντάζεστε την ηλικία του

Όλα όσα δεν ξέραμε για τον πιο πολυσυζητημένο παίκτη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Το βιογραφικό του Γρηγόρη Τσεκούρα - Δεν φαντάζεστε την ηλικία του

Ένας από τους παίκτες που έχει πολυσυζητηθεί μέσα στο παιχνίδι του Big Brother είναι φυσικά ο Γρηγόρης Τσεκούρας, ο οποίος κατάφερε να φτάσει στην τελική πεντάδα του ριάλιτι κι ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη! Παρακάτω θα διαβάσετε ο βιογραφικό του. Υπάρχουν πολλά πράγματα που σίγουρα δεν γνωρίζετε για εκείνον.

Γρηγόρης Τσεκούρας: Η ηλικία, η καταγωγή και το επάγγελμα του παίκτη του Big Brother

Ο Γρηγόρης Τσεκούρας είναι ένας από τους παίκτες του νέου Big Brother στον ΣΚΑΪ ο οποίος είναι πολιτικός μηχανικός και έχει γραφείο στη Μύκονο.

Ο Γρηγόρης Τσεκούρας είναι Απόφοιτος Πολυτεχνείου,είναι κοινωνικός, δυναμικός, δραστήριος αλλά και πολύ ακατάστατος, το μόνο πράγμα που θα του λείψει είναι… τα social media!

Στο εισαγωγικό του βίντεο είπε: “Ονομάζομαι Γρηγόρης Τσεκούρας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα στην Ξάνθη και δουλεύω ως πολιτικός μηχανικός. Δήλωσα συμμετοχή στο Big Brother για την εμπειρία κυρίως και όταν είχα δει τα προηγούμενα είπα όταν μου δοθεί η ευκαιρία θα’θελα και εγώ να συμμετάσχω σε κάτι αντίστοιχο. Είμαι κοινωνικός, είμαι δυναμικός σαν χαρακτήρας, είμαι αρκετά δραστήριος, μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Έχω ταξιδέψει αρκετά στη ζωή μου. Όταν μπω μέσα στο σπίτι πιστεύω περισσότερο από όλα θα μου λείψει το Ίντερνετ, θα μου λείψει και η μουσική γιατί είμαι άνθρωπος που ακούει κάθε μέρα μουσική”

Ο Γρηγόρης συνέχισε λέγοντας: “Γυμνάζομαι καθημερινά και προσέχω πολύ τη διατροφή μου. Μου αρέσει πάρα πολύ να φλερτάρω και είμαι πανέτοιμος να γνωρίσω τα κορίτσια που θα μπουν στο σπίτι του Big Brother. Αποφεύγω να κάνω μεγάλες δεσμεύσεις γιατί μου είναι αρκετά δύσκολο να μείνω πιστός μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Τώρα για το σεξ, θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Δε γίνεται να υπάρχει μια μέρα που να μην κάνεις σεξ. Σίγουρα είναι η πιο ευχάριστη στιγμή της ημέρας και αν όχι και περισσότερες στιγμές σε μια μέρα. Έχω αρκετές εμπειρίες με γυναίκες”.

Φίλος του είπε: “Βάζει στόχους και τους πετυχαίνει. Είναι ευαίσθητος. Τον λέμε Ελβετικό σουγιά γιατί στη δουλειά του είναι πολύ σοβαρός, πάρα πολύ σοβαρός όμως. Είναι αυτό που λέμε party animal”.

Τέλος ο Γρηγόρης είπε: “Είμαι αρκετά ανοιχτός σε όλα τα παιχνίδια. Τώρα για πιο extreme πράγματα όχι όχι μη ρωτάτε, φτάνει. Δεν μπορώ να συναναστραφώ καθόλου με ανθρώπους οι οποίοι είναι υποκριτές και με ανθρώπους που έχουν μια αρνητική ενέργεια γύρω τους, μια αρνητική αύρα. Τι θα με ενοχλούσε μέσα στο σπίτι; Σημαντικό στον ύπνο να κοιμάμαι και να ροχαλίζει κάποιος δίπλα μου”. Ποια είναι η ηλικία του; Ο Γρηγόρης Τσεκούρας είναι 31 ετών.

Διαβάστε, επίσης, εδώ την αποκλειστική είδηση μας! Η Ραμόνα αποκάλυψε το όνομα του νικητή!