Πρεμιέρα τώρα τον Δεκέμβριο για το Survivor 4 - Ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρεμιέρα τώρα τον Δεκέμβριο για το Survivor 4 - Ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία

Απίστευτη εξέλιξη με το Survivor 4 το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνει την πρεμιέρα του μέσα στον Δεκέμβριο του 2020 τελικά!

Η είδηση μόλις έσκασε και ο λόγος είναι πως το κανάλι του Φαλήρου θέλει να προλάβει το Star και το MasterChef - δείτε εδώ το τρέιλερ που κυκλοφόρησε - ώστε να κερδίσει από νωρίς την μάχη της τηλεθέασης!

Τι και αν θα είναι survivor... 2021 αναμένεται να ξεκινήσει το 2020 και συγκεκριμένα την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ!

Όλο το ρεπορτάζ για το Survivor 4 στο παρακάτω βίντεο

Survivor 4: Κυκλοφόρησαν τα ονόματα των Μαχητών - Πρόσωπα έκπληξη στην ομάδα

Μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega, έγιναν γνωστά τα ονόματα μερικών από τους διαγωνιζόμενους που πρόκειται να πλαισιώσουν την ομάδα των μαχητών στο νέο κύκλο του Survivor και το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για μερικά πρόσωπα έκπληξη!

Το πρώτο όνομα που έγινε γνωστό ήταν αυτό της Έλενας Κρεμλίδου η οποία μπαίνει στην ομάδα των μαχητών καθώς θεωρήθηκε από την παραγωγή πως δεν είναι τόσο δημοφιλής ώστε να μπει στην ομάδα των διασήμων, σύμφωνα πάντα με την εκπομπή Πάμε Δανάη.

Στη συνέχεια ακούστηκε το όνομα του Γιώργου Κορόνι, ο οποίος είναι γεννημένος στην Ουγγαρία και μεγαλωμένος στην Ελλάδα.

Ο επόμενος μαχητής ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με 247.000 ακόλουθους στο Instagram, είναι σχεδιαστής μόδας και έχει μπουτίκ με ρούχα.

Τέλος ακούστηκε το όνομα της Ελίζαμπεθ Ελέτσι η οποία δηλώνει παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, ενώ σύμφωνα με τον Άρη Καβατζίκη έχει και γνωστό κέντρο αισθητικής στην Αθήνα.

Διαβάστε εδώ και τα ονόματα των ανδρών που μπαίνουν στους διάσημους!