Σία Κοσιώνη: Στο σπίτι της χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Η φωτογραφία που «τρέλανε» το διαδίκτυο

Έτσι είναι το πρόσωπό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη: Στο σπίτι της χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Η φωτογραφία που «τρέλανε» το διαδίκτυο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία υπέροχη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μέσα στο σπίτι της χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Η ανάρτησή της αυτή, κατάφερε να «τρελάνει» το διαδίκτυο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στο σπίτι και καταπιάνεται με δημιουργικές δραστηριότητες, τις οποίες μπορεί να κάνει μαζί με τον γιο της.

Μετά λοιπόν από τη φωτογραφία του γιου της που έγινε viral, η Σία Κοσιώνη πήρε σειρά και ανέβασε μία δική της φωτογραφία μαζί με τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα της.

«Eίπα κι εγώ πρωί πρωί να φτιάξω χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Λάθος μεγάλο! Αλλά ήταν μια καλή ευκαιρία να δείξω στον μικρό ότι η προσπάθεια μετράει! ΥΓ1: Τι τα θες γλυκιά μου; Κάνε αυτά που ξέρεις! ΥΓ2: Έβαλα φίλτρο κάπως sepia γιατί η φωτό είναι όντως ιστορική. Δεν νομίζω να ξαναβγεί παρόμοια στο άμεσο μέλλον. ΥΓ3: Ό,τι επέζησε πάντως νοστιμότατο!», έγραψε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη στη λεζάντα της αναρτησής της.

Σία Κοσιώνη χωρίς μακιγιάζ

Φωτογραφία από το σπίτι Σίας Κοσιώνη - Κώστα Μπακογιάννη! Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε...

Με τη σειρά του και το ζευγάρι, Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης, στόλισαν το σπίτι τους στο κλίμα των Χριστουγέννων και το δέντρο τους είναι μεγαλοπρεπές με στολίδια μεγάλης συναισθηματικής αξίας. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έκανε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε.

Η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έδειξε με μια φωτογραφία το δέντρο που στόλισαν οικογενειακώς λίγες ημέρες πριν τον εορτασμό των Χριστουγέννων.

Με την ανάρτηση της φωτογραφίας, θέλησε να κάνει και μια αποκάλυψη για ένα από τα στολίδια που κοσμούν το δέντρο, καθώς έχει μεγάλη αξία για εκείνη.

«Τα κουδουνάκια από την Ιερουσαλημ! Ένα από αυτά τα... «τίποτα ιδιαίτερο» που καμια φορά λατρεύεις. Τα αγόρασα πριν από ένα γύρισμα από την αρμένικη συνοικία της παλιάς πόλης και τα κουβαλούσα ως το τέλος της μέρας, στο ταξίδι η βαλίτσα μου δεν σταμάτησε να κάνει γκλιν γκλον, περίμενα λίγο παραπάνω στον έλεγχο για να ελεγχθούν τα «ύποπτα» μεταλλικά αντικείμενα, αλλά τα βλέπω κάθε χρόνο στο δέντρο μας, τα θαυμάζω, θυμάμαι και χαμογελώ! Τίποτα ιδιαίτερο, αλλά τα αγαπώ!», αποκάλυψε, η Σία Κοσιώνη. Δείτε ωστόσο πως είναι και το καμαρίνι της στον ΣΚΑΙ.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης σπίτι