Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Ξέσπασαν κατά της Σοφίας ο Παναγιώτης και ο Χρήστος - «Επίτηδες πέταξε το κοτόπουλο»

Έτσι σχολίασαν τον χθεσινό καυγά

Ξέσπασαν κατά της Σοφίας ο Παναγιώτης και ο Χρήστος - «Επίτηδες πέταξε το κοτόπουλο»
News 17.12.2020 12:57
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά τον χθεσινό καυγά που είχε η Σοφία με την Άννα Μαρία στο Big Brother, ο Παναγιώτης και ο Χρήστος Βαρουξής ξέσπασαν εναντίον της στο Twitter και εξήγησαν πως είναι πιθανό να πέταξε επίτηδες το κοτόπουλο για να μην φάει η Άννα Μαρία.

Η εβδομάδα τελειώνει και βρισκόμαστε ένα βήμα από τον μεγάλο τελικό- δείτε ποιον δίνουν για νικητή τα στοιχήματα. Οι σχέσεις των δύο κυριών δείχνουν να είναι πραγματικά πολύ τεταμένες και έτσι ο καυγάς μπορεί να ξεκινήσει από το πουθενά, κάτι που συνέβη και χθες βράδυ.

Ο Παναγιώτης και ο Χρήστος πήραν ξεκάθαρα το μέρος της Άννας Μαρίας και ενημέρωσαν τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Twitter πως η Άννα Μαρία τρώει πάντα τις φτερούγες από το κοτόπουλο και έτσι η Σοφία τις πέταξε επίτηδες.

«Το αγαπημένο μέρος από το κοτόπουλο για την Άννα Μαρία είναι οι φτερούγες! Εδώ και 3 μήνες μόνο φτερούγες έτρωγε και μάλιστα ξεροψημένες! Σκόπιμα το πέταξε;» έγραψε ο Παναγιώτης Βαρουξής στο Twitter, ενώ ο Χρήστος συμπλήρωσε: «Επιβεβαιωμένα η Άννα Μαρία τρώει τις φτερούγες. Εγώ τις έδινα πάντα στην Άννα Μαρία. Άρα δεν έγινε θεωρώ τυχαία όλο αυτό».

Παναγιώτης - Χρήστος Βαρουξής

Τι συνέβη χθες στο Big Brother ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τη Σοφία για το κοτόπουλο

Ένας άγριος καυγάς διαδραματίστηκε στο σπίτι του Big Brother με την Άννα Μαρία να είναι έξαλλη με την κίνηση της Σοφίας. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε.. ένα κοτόπουλο!

Συγκεκριμένα, η Σοφία πέταξε τα κόκκαλα μαζί με λίγο κρέας στα σκουπίδια καθώς δεν ήθελε να φάει άλλο. Αυτό το παρατήρησε φυσικά η Άννα Μαρία και έγινε εξωφρενών.

Η ίδια πήγε πρώτα στο μπάνιο και ξεκίνησε ξανά να.. παραμιλά και να κράζει την Σοφία. Δεν άντεξε όμως για πολύ να συζητάει μόνη της για αυτό και πήγε στο σαλόνι με την Σοφία να έρχεται αντιμέτωπη με απίστευτες φωνές.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Σοφία άφησε την Άννα Μαρία να μιλά μόνη της χωρίς να της δίνει απολύτως καμιά σημασία. Ωστόσο, η Ραμόνα αποκαλύπτει τον μεγάλο νικητή!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ξεκάθαρος ο Δημήτρης Κεχαγιάς: «Συγγνώμες έχουν ειπωθεί...»

Big Brother: Ο Χρήστος Βαρουξής «σπάει» την σιωπή του λίγο μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι

Share