GNTM 3 - Παρασκευή: «Ο Ηρακλής πίστευε σε εμένα»

Πώς της φέρθηκαν τα 4 αγόρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3 - Παρασκευή: «Ο Ηρακλής πίστευε σε εμένα»

Η Παρασκευή βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τελικό του GNTM 3, στο πώς της φέρθηκαν τα αγόρια με τα οποία έμεινε στο τέλος αλλά και στον Ηρακλή ο οποίος πίστευε πολύ σε εκείνη.

Στον ημιτελικό είδαμε την Παρασκευή να μένει ανάμεσα στα 4 πιο δυνατά αγόρια του διαγωνισμού και να μην έχει και τόσο καλή διάθεση παρόλο που εκείνοι ήθελαν να της φτιάξουν τη διάθεση.

Όπως εξήγησε σήμερα, ήταν πολύ πιεσμένη και είχε συγκεντρωθεί στον εαυτό της, επομένως δεν μπορούσε να χαλαρώσει καθόλου.

«Θέλω να ευχαριστήσω και τα τέσσερα αγόρια. Δεν μπορώ να πω ότι δεν με πρόσεχαν. Φτάνοντας προς το τέλος μπορώ να πω ότι το ήθελα ακόμα περισσότερο, οπότε μπορεί να ήμουν λίγο πιο κλειστή γιατί ήμουν συγκεντρωμένη σε εμένα. Μπορεί να τους φάνηκε λίγο περίεργο. O Hρακλής είναι ένα από τα άτομα που με βοήθησαν πάρα πολύ.

Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Πίστευε σε μένα πιο πολύ κι από ότι πίστευα εγώ στον εαυτό μου. Με ενθάρρυνε πάρα πολύ και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Παρασκευή.

Η Παρασκευή μίλησε και για τον ρατσισμό που έχει βιώσει

"Δεν το πίστευα ότι μπορώ να τα καταφέρω γιατί είμαι τσιγγάνα. Ήξερα ότι υπάρχει πολύ ρατσισμός. Είμαι πολύ περήφανη για αυτό που είμαι, ευχαριστώ και τον κόσμο που με έχει στηρίξει, απλά ήταν η αρχή και δεν καμία εμπειρία σε αυτό το χώρο και υπάρχει και αυτός ο ρατσισμός έξω. Πιστεύω ότι καταλαβαίνεις όταν κάποιος σε κοιτάζει κάπως. Καταλαβαίνεις τι γνώμη έχει ο άλλος για σένα", ανέφερε χαρακτηριστικά η Παρασκευή.

Νωρίτερα στην εκπομπή έγινε γνωστό πως μία φήμη θέλει τον Ηρακλή να είναι ζευγάρι με τη Μαρινέλα Ζύλα. Δείτε εδώ τι ισχύει.