Συγκλονίζει ο Σπύρος Πώρος για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό - «Στο θάλαμο του νοσοκομείου βλέπεις..»

Έδωσε την δική του μάχη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκλονίζει ο Σπύρος Πώρος για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό - «Στο θάλαμο του νοσοκομείου βλέπεις..»

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Σπύρος Πώρος μίλησε στην κάμερα του Pop Up και συγκεκριμένα στην Χριστιάνα Κοχλατζή και συγκλόνισε με τις δηλώσεις του αναφορικά με την περιπέτεια κορωνοϊου που βίωσε.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Πώρος αναφέρθηκε στην νοσηλεία του ενώ δεν δίστασε να τα «χώσει» σε όσους δεν πιστεύουν στον κορωνοϊό:

«Πολλοί άνθρωποι, τα παιδιά τα έχουν ως δικαιολογία για πολλές ασχήμιες που κάνουν οι ίδιοι. Τα παιδιά ανήκουν στο σύμπαν, δεν ανήκουν σε εμάς. Μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας πέρα από εγωισμό, αγάπη και ότι μπορούμε.

Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου, δεν ήταν ευχάριστο το όλο θέμα. Όσοι λένε ότι δεν υπάρχει κορονοϊός είναι ασόβαροι. Στο θάλαμο του νοσοκομείου υπάρχει μοναξιά, βλέπεις ανθρώπους, αλλά δεν τους βλέπεις. Και βέβαια ένιωσα μόνος μου. Προτίμησα να φύγω τρεις μέρες νωρίτερα από το νοσοκομείο ώστε να ελευθερώσω το κρεβάτι» κατέληξε λέγοντας ο Σπύρος Πώρος.

Σπύρος Πώρος: Μιλά μέσα από το νοσοκομείο για την μάχη του με τον κορωνοϊό - "Είναι μια βαριά..."

Ο φωτογράφος Σπύρος Πώρος μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο Ευτυχείτε μέσα από το νοσοκομείο για την μάχη που δίνει ο ίδιος με τον κορωνοϊό αλλά και τον τρόπο που ανακάλυψε πως είναι θετικός.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Πώρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι στο νοσοκομείο Σωτηρία για το οποίο θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Ο κορωνοϊός είναι μια βαριά γρίπη, την οποία ο καθένας περνάει διαφορετικά. Η μάστιγα του κόσμου μας, βέβαια, είναι η φτώχεια όχι ο ιός για αυτό και πρέπει να στηριχτεί το ΕΣΥ, να θωρακιστεί οπότε να υπάρχει ποιοτική περίθαλψη για όλους».

«Αφού είχα πυρετό και βήχα, οι γιατροί προκειμένου να αποφύγουν μια στροφή σε πνευμονία, με κράτησαν μέσα» πρόσθεσε ο φωτογράφος. «Είχα κάνει rapid tests, τα οποία και χρεώνουν πανάκριβα και βγήκαν αρνητικά. Πήγα στο εξωτερικό γιατί είχα μια δουλειά στην Κύπρο, έκανα το rapid test που βγήκε αρνητικό.

Προφανώς εγώ ένιωθα κάποιες ενοχλήσεις και πίστευα ότι είχα κολλήσει εδώ, όχι στην Κύπρο, αλλά ήθελα να είμαι σίγουρος. Το rapid tes πάντως έδειξε αρνητικό. Μετά από τρεις μέρες, όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, στο αεροδρόμιο με έπιασε ρίγη».

«Μετά έκανα το μοριακό test και βγήκε θετικό» κατέληξε ο Σπύρος Πώρος.