J2US: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε από το αποψινό live

Ανατροπή!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε από το αποψινό live

Ένα ακόμη φαντασμαγορικό live του J2US έφτασε στο τέλος του με τα εναπομείναντα ζευγάρια να βάζουν «φωτιά» στο πλατό. Ποιο όμως δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το μουσικό σόου;

To θέμα της αποψινής βραδιάς ήταν ελληνικός κινηματογράφος και έτσι όλα τα ζευγάρια διάλεξαν να ερμηνεύσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια από τις ελληνικές ταινίες.

Η εμφάνιση της Κατερίνα Καινούργιου ήταν από αυτές που ξεχώρισαν και μάλιστα τραγούδησε με τον Νίκο Κοκλώνη το Κοκορίκο της Ρένας Βλαχοπούλου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έλειψε από αυτή την βραδιά ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του ελληνικού κινηματογράφου, η Ζωζώ Σαπουντζάκη που ξεσήκωσε τους πάντες με το κέφι της.

Στο τέλος της βραδιάς, οι τηλεθεατές καθόρισαν ποιο ζευγάρι θα αποχωρούσε από το επιτυχημένο μουσικό σόου του Νίκου Κοκλώνη.

Το ζευγάρι που συγκέντρωσε τους λιγότερους βαθμούς ήταν ο Αντώνης Λουδάρος και η Πένυ Μπαλτατζή.

J2US: Δεν φαντάζεστε τι έκλεψε η Βίκυ Σταυροπούλου από τον Μουτσινά - Το κάνει.. giveaway!

Το ανεπανάληπτο live του J2US έχει ξεκινήσει και δεν άργησαν να ξεκαρδίζονται οι κριτές με τα σχόλια που κάνουν μεταξύ τους. Η Βίκυ Σταυροπούλου, μάλιστα, αποκάλυψε ότι έκλεψε κάτι από τον Νίκο Μουτσινά και σκοπεύει να το κάνει giveaway, με τον Νίκο Κοκλώνη και τους υπόλοιπους κριτές να ξεσπούν σε γέλια.

Η Βίκυ, λοιπόν, αποκάλυψε πως έκλεψε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από το πλατό του Νίκου Μουτσινά και το «Καλό Μεσημεράκι» και σκοπεύει να το δώσει σε έναν τυχερό τηλεθεατή του μουσικού σόου.

Ο παρουσιαστής φυσικά έμεινε έκπληκτος και αμέσως μετά εμφανίστηκε στην σκηνή το χριστουγεννιάτικο δέντρο με την Βίκυ Σταυροπούλου να λέει: “Επειδή κάποια άτομα μας τρολάρουν για τα giveaway που κάνουμε και κοντινά μας άτομα όπως ο Νίκος ο Μουτσινάς, έκανα και εγώ κάτι, πήγα στο πλατό έκλεψε ένα δέντρο χωρίς να το ξέρει ο Νίκος και το κληρώνω”.

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Κοκλώνης προκάλεσε και αυτός με την σειρά του τον Νίκο Μουτσινά να τραγουδήσει το «Γούτσου- Γούτσου» όπως έκανε και ο ίδιος στην έναρξη! Δείτε εδώ, στο μεταξύ, την έκτακτη ανακοίνωση του σταθμού!