Big Brother: Συγκινήθηκαν οι παίκτες με το τέλος του παιχνιδιού - Οι τρυφερές εξομολογήσεις τους

Βαρύ το κλίμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Συγκινήθηκαν οι παίκτες με το τέλος του παιχνιδιού - Οι τρυφερές εξομολογήσεις τους

Το Big Brother απέχει μόλις μια μέρα από τον μεγάλο τελικό με τους 5 φιναλίστ να δείχνουν φανερά την συγκίνηση τους. Μάλιστα, δεν δίστασαν να προχωρήσουν και σε κάποιες τρυφερές εξομολογήσεις.

Οι 5 φιναλίστ, Ζακ, Άννα Μαρία, Σοφία, Γρηγόρης και Δημήτρης σε μια μέρα θα αποχαιρετήσουν το σπίτι και θα επιστρέψουν πίσω στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα τους.

Όπως είναι αναμενόμενο, και οι πέντε έχουν δεθεί πολύ συναισθηματικά με τον μικρόκοσμο τους και τώρα συνειδητοποιοπούν ότι βρίσκονται στο Big Brother.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι μίλησαν με πολύ συγκινητικά λόγια για την εμπειρία τους όλους αυτούς τους μήνες στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, με μερικούς από αυτούς μάλιστα να δακρύζουν. Δείτε εδώ τις προβλέψεις της Ραμόνας για τον μεγάλο νικητή!

Big Brother: Έβαλε τα κλάματα ο Πυργίδης - Τι συνέβη

Στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother ο Δημήτρης Πυργίδης απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο ευαίσθητος είναι, αφού ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Σε μια συζήτηση που είχαν με την Άννα Μαρία η οποία του εκμυστηρεύτηκε πόσο της λείπει ο Χρήστος Βαρουξής, ο Πυργίδης θυμήθηκε τι στιγμές που έχει περάσει μαζί του.

Έτσι, όταν τον φώναζε ο Μεγάλος Αδερφός στο δωμάτιο επικοινωνίας, ο Δημήτρης του αποκάλυψε ότι η φιλία τους έχει γερά θεμέλια, εκμυστηρεύοντας του μάλιστα ορισμένα λόγια που είχε πει ο Βαρουξής σε αυτόν.

Αμέσως μετά όμως πήγε στην Άννα Μαρία, που μάθαμε την ηλικία και καταγωγή της, και η διάθεση του έφτιαξε!

Ξέσπασαν κατά της Σοφίας ο Παναγιώτης και ο Χρήστος - «Επίτηδες πέταξε το κοτόπουλο»

Μετά τον χθεσινό καυγά που είχε η Σοφία με την Άννα Μαρία στο Big Brother, ο Παναγιώτης και ο Χρήστος Βαρουξής ξέσπασαν εναντίον της στο Twitter και εξήγησαν πως είναι πιθανό να πέταξε επίτηδες το κοτόπουλο για να μην φάει η Άννα Μαρία.

Η εβδομάδα τελειώνει και βρισκόμαστε ένα βήμα από τον μεγάλο τελικό- δείτε ποιον δίνουν για νικητή τα στοιχήματα. Οι σχέσεις των δύο κυριών δείχνουν να είναι πραγματικά πολύ τεταμένες και έτσι ο καυγάς μπορεί να ξεκινήσει από το πουθενά, κάτι που συνέβη και χθες βράδυ.

Ο Παναγιώτης και ο Χρήστος πήραν ξεκάθαρα το μέρος της Άννας Μαρίας και ενημέρωσαν τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Twitter πως η Άννα Μαρία τρώει πάντα τις φτερούγες από το κοτόπουλο και έτσι η Σοφία τις πέταξε επίτηδες.

«Το αγαπημένο μέρος από το κοτόπουλο για την Άννα Μαρία είναι οι φτερούγες! Εδώ και 3 μήνες μόνο φτερούγες έτρωγε και μάλιστα ξεροψημένες! Σκόπιμα το πέταξε;» έγραψε ο Παναγιώτης Βαρουξής στο Twitter, ενώ ο Χρήστος συμπλήρωσε: «Επιβεβαιωμένα η Άννα Μαρία τρώει τις φτερούγες. Εγώ τις έδινα πάντα στην Άννα Μαρία. Άρα δεν έγινε θεωρώ τυχαία όλο αυτό».

Παναγιώτης - Χρήστος Βαρουξής