YFSF: Τα δύο ονόματα - «φωτιά» που εξετάζει η παραγωγή για την κριτική επιτροπή

Θα φέρουν τα πάνω κάτω στο show

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
YFSF: Τα δύο ονόματα - «φωτιά» που εξετάζει η παραγωγή για την κριτική επιτροπή

To YFSF πρόκειται να επιστρέψει στις οθόνες μας σε λίγο καιρό και η παραγωγή προσπαθεί να βρει τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την κριτική επιτροπή. Σύμφωνα με την εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου, ο ΑΝΤ1 εξετάζει δύο πρόσωπα - «φωτιά».

Αυτή τη φορά το show θα έχει τη μορφή του All Star, επομένως τα πρόσωπα της επιτροπής πρέπει να είναι πολύ ιδιαίτερα.

Αφού ο Γιώργος Μαζωνάκης ανακοίνωσε πως δε θα λάβει μέρος στο YFSF, η εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου ανέφερε πως τα δύο επικρατέστερα ονόματα για την κριτική επιτροπή είναι ο Τάκης Ζαχαράτος και ο Μιχάλης Ρέππας.

Ποια ονόματα έχουν συμφωνήσει μέχρι στιγμής με το YFSF

To YFSF επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και όπως έγινε γνωστό ακόμη ένα όνομα "έκλεισε" και θα το υποδεχτεί η Μαρία Μπεκατώρου στο show.

Στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται για άλλη μια φορά η παρουσιάστρια, και οι έξι πρώτοι παίκτες που έχουν ήδη συμφωνήσει είναι οι: Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Ίαν Στρατής, Λευτέρης Ελευθερίου και Κατερίνα Στικούδη και ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Ωστόσο, έγινε γνωστό και ακόμη ένα όνομα. Ο λόγος για την Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία συμμετείχε στον τρίτο κύκλο του show και σίγουρα είχε εντυπωσιάσει και ξεχωρίσει. Δείτε ωστόσο μια μεγάλη αλλαγή που θα γίνει.

Από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1: Πάει στο YFSF της Μπεκατώρου

Το «Your Face Sounds Familiar» στο οποίο θα δούμε τους καλύτερους παίκτες των προηγούμενων κύκλων επιστρέφει και ένα πρόσωπο του ΣΚΑΙ ανάμεσα σε άλλα θα βρεθεί στο πλατό του ΑΝΤ1.

Στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται για άλλη μια φορά η Μαρία Μπεκατώρου - η οποία πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές.

Οι τέσσερις πρώτοι παίκτες που έχουν ήδη συμφωνήσει είναι οι: Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Ίαν Στρατής και Λευτέρης Ελευθερίου.

Αυτό το πρόσωπο από τον ΣΚΑΙ πάει στον ΑΝΤ1 και το YFSF της Μπεκατώρου

Ωστόσο, στο «Πρωινό» ανακοινώθηκε μία ακόμη μεγάλη επιστροφή. Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη.