Εκτός εαυτού ο Δημήτρης Κεχαγιάς - «Ντρέπομαι για όλους σας»

Το νέο ξέσπασμά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εκτός εαυτού ο Δημήτρης Κεχαγιάς - «Ντρέπομαι για όλους σας»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Δημήτρης Κεχαγιάς φάνηκε να είναι πραγματικά εκτός εαυτού. Συγκεκριμένα μίλησε για αυτούς που βγάζουν στο διαδίκτυο τις προσωπικές στιγμές γυναικών και εξήγησε πόσο πολύ ντρέπεται.

Ο πρώην παίκτης του Big Brother είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media από τη μέρα που έφυγε από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και αυτή τη φορά έθιξε ένα θέμα που είχε απασχολήσει ιδιαίτερα και μέσα στο ριάλιτι με την υπόθεση της Χριστίνας Ορφανίδου.

«Για όσους εσάς που διαδίδετε με τόσο θράσος προσωπικές στιγμές γυναικών εύχομαι μέσα απ’ την καρδιά μου ακόμα και σε εσάς να μη δείτε ποτέ τα δάκρυα στα μάτια της κόρης σας για παρόμοιο λόγο. Μόνο τότε ίσως όμως να καταλάβετε πραγματικά τι κάνετε.

Ντρέπομαι εγώ για όλους εσάς αφού δεν το κάνετε εσείς για τους εαυτούς σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δημήτρης Κεχαγιάς Big Brother

Ξεκάθαρος ο Δημήτρης Κεχαγιάς: «Συγγνώμες έχουν ειπωθεί...»

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και φάνηκε να είναι πολύ ξεκάθαρος στις δηλώσεις του για το περιστατικό με τον Χρήστο Βαρουξή, με τον ίδιο να αναφέρει πως πολλές συγγνώμες έχουν ειπωθεί μέσα στο σπίτι αλλά λίγες ήταν πραγματικές.

Ο πρώην παίκτης του Big Brother φάνηκε πως δεν μετάνιωσε την πράξη του από την πρώτη κιόλας στιγμή και όπως εξήγησε στην κάμερα της εκπομπής του Open, αντιλήφθηκε ότι του ζήτησαν να πει συγγνώμη αλλά δε θέλησε να το κάνει.

«Το αντιλήφθηκα πλήρως αλλά εμένα δε θα μου πει κανένας ποτέ τι θα κάνω. Θα κάνω πάντα αυτό που θέλω εγώ και που θεωρώ σωστό. Εγώ θεώρησα σωστό να πω πολλά περισσότερα από συγγνώμες γιατί συγγνώμες έχουν ειπωθεί εκεί μέσα πάμπολες φορές», ξεκαθάρισε, ενώ νωρίτερα μέσα στη μέρα, απάντησε στο τι θα κάνει αν η Σοφία Δανέζη γυρίσει στον πρώην της.