Επιστρέφει στην τηλεόραση η Ρούλα Κορομηλά - Σε ποιο κανάλι θα τη δούμε;

Η εκπομπή θα «χτυπήσει» 40άρι στην τηλεθέαση!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επιστρέφει στην τηλεόραση η Ρούλα Κορομηλά - Σε ποιο κανάλι θα τη δούμε;

Μετά από πολλά χρόνια απουσίας, η Ρούλα Κορομηλά πρόκειται να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση σε μία έκπομπή - έκπληξη. Η αποκάλυψη έγινε σήμερα το πρωί και το μόνο σίγουρο είναι πως το κανάλι θα «χτυπήσει» 40άρι.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή Πάμε Δανάη και ο Άρης Καβατζίκης, ανέφεραν πως η πασίγνωστη παρουσιάστρια θα βρεθεί στην πρωτοχρονιάτικη εκπομπή του Mega μαζί με τον Αντώνη Ρέμο.

Η εκπομπή θα βγει στον αέρα την παραμονή της πρωτοχρονιάς στις 21.50 με λαμπερούς καλεσμένους.

Ποιους άλλους θα δούμε σε αυτή την εκπομπή πέρα από τη Ρούλα Κορομηλά

Ο Αντώνης Ρέμος πρόκειται να μας κρατήσει συντροφιά το βράδυ της Πρωτοχρονιάς καθώς ετοιμάζει ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό ρεβεγιόν στο MEGA. Ποια πρόσωπα, ωστόσο, προσπαθεί να κλείσει;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Φωλιάς των Κου Κου, ο σπουδαίος τραγουδιστής έχει έρθει σε επαφή και επικοινωνία με τρανταχτά ονόματα της σόου μπιζ, χωρίς όμως να έχει καταφέρει ακόμη να λάβει μια θετική και οριστική απάντηση.

Το δεύτερο πρόσωπο που προσέγγισε ο Αντώνης Ρέμος ήταν ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος όμως δεν έχει δώσει ακόμα μια επίσημη απάντηση δεν έχει απαντήσει επισήμως για τη συμμετοχή του στην εκπομπή.

Το τρίτο πρόσωπο το οποίο δέχτηκε πρόταση είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον οποίο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα δεχτεί ή αρνηθεί. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι με την Νατάσα Θεοδωρίδου πρόκειται να κάνουμε ρεβεγιόν Χριστουγέννων!

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα