GNTM 3 - Ανδρέας: «Πρόδωσε» την παραγωγή - «Μας είχαν πει πως δε θα υπάρχουν επιστροφές»

Αποκάλυψε τι συνέβη στην πραγματικότητα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3 - Ανδρέας: «Πρόδωσε» την παραγωγή - «Μας είχαν πει πως δε θα υπάρχουν επιστροφές»

Λίγο μετά το τέλος του GNTM 3, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος εμφανίστηκε στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και «πρόδωσε» ένα στοιχείο που έχει να κάνει με την παραγωγή του ριάλιτι. Συγκεκριμένα ανέφερε πως είχαν πει ότι δε θα υπάρξουν επιστροφές στο παιχνίδι.

Ο Ανδρέας ήταν ένας από τους φιναλίστ του φετινού κύκλου και ένα από τα παιδιά που αντέδρασαν ιδιαίτερα στην είσοδο των παλιών παικτών μέσα στο σπίτι.

Όπως εξήγησε ωστόσο ο ίδιος στις δηλώσεις του, δεν ήταν προετοιμασμένος να δεχθεί τις επιστροφές στο σπίτι και ήταν σίγουρος πως φτάνει πλέον προς το τέλος. Χθες η μητέρα του Ανδρέα μίλησε για τη σχέση που είχε ο γιος της με τη Λία. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

«Αν θέλετε να είμαι πλήρως ειλικρινής, φέτος, λόγω covid και επειδή έχουμε κορωνοϊό, είχανε πει ότι δεν θα γίνουν οι επιστροφές, οπότε είχαμε πει εμείς ότι είμαστε στην 8άδα και λέγαμε τέλεια, τελειώνουμε. Είχε περάσει καιρός και λέγαμε μπαίνουμε στην τελική ευθεία και μας την έφεραν. Μας έπαιξαν ένα ωραίο κολπάκι, οπότε οι αντιδράσεις μας ήταν εις διπλούν», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας.

GNTM 3 - Ανδρέας: Η πραγματική ηλικία και η καταγωγή του

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος αποτελεί χωρίς αμφιβολία έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του GNTM 3. Ττο youweekly.gr σας παρουσιάζει την πραγματική ηλικία και την καταγωγή του καθώς και όλα όσα δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα για εκείνον.

Ο Ανδρέας του GNTM είναι 19 ετών, μεγάλωσε στην Αμαλιάδα και σπουδάζει στο τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου & Ποτών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Αποφάσισε να ασχοληθεί με το modelling όταν πηγαίνοντας να βγάλει φωτογραφίες για το αθλητικό του δελτίο, ο φωτογράφος του είπε ότι έχει προοπτική να γίνει μοντέλο. Τους τελευταίους μήνες έχει καταφέρει να κάνει κάποιες επαγγελματικές φωτογραφίσεις και να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Ανδρέας Αθανασόπουλος GNTM 3

Στο GNTM ο Ανδρέας Αθανασόπουλος ήρθε γιατί του αρέσει ο ανταγωνισμός και θέλει να ζήσει τις πιο ακραίες δοκιμασίες. Στόχος του είναι να φτάσει στην κορυφή με προσεκτικά και σταθερά βήματα. Του αρέσουν το μπάσκετ, τα βιντεοπαιχνίδια, το θέατρο και το beatboxing. Για τον Ανδρέα το GNTM είναι ένα λευκό, ημίγλυκο κρασί, που θέλει να απολαύσει, μέχρι την τελευταία του σταγόνα.

Motto: “if you are good at something, never do it for free”

GNTM 3  Ανδρέας