The Bachelor: Η Αντζελίνα αποκάλυψε για τις προσωπικές στιγμές με τον Παναγιώτη - «Δεν ήθελα να προχωρήσει...»

Τι συνέβη στην πραγματικότητα στο ξενοδοχείο;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Η Αντζελίνα αποκάλυψε για τις προσωπικές στιγμές με τον Παναγιώτη - «Δεν ήθελα να προχωρήσει...»

Η Αντζελίνα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε χθες βράδυ από το The Bachelor και στις δηλώσεις της σήμερα το πρωί στο Happy Day, αναφέρθηκε στις προσωπικές στιγμές που είχε με τον Παναγιώτη ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήθελε να προχωρήσει αυτή τη σχέση καθώς δεν τον γνώριζε.

Στο χθεσινό επεισόδιο, οι παίκτριες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον Παναγιώτη Βασιλάκο στο διαμέρισμά του και να περάσουν το βράδυ μαζί του.

Όπως είπε η Αντζελίνα, περίμενε πως θα έβλεπε την Νικόλ μαζί του, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν ήταν εύκολο να βλέπεις τον Παναγιώτη μαζί με κάποια άλλη.

«Όπως είπα και στον Παναγιώτη, δεν ήμουν έτοιμη. Δεν ήθελα να προχωρήσει μια σχέση τόσο γρήγορα. Δεν τον έχω ζήσει τον άνθρωπο προσωπικά σαν Αντζελίνα, χωρίς να υπάρχουν άλλες τόσες τριγύρω.

Πίστευα πως θα ενδώσει η Νικολέττα. Αλλά έμεινα έκπληκτη. Είναι αλλιώς να προβάλλεται κάτι τέτοιο. Εγώ προσωπικά σαν Αντζελίνα δεν το βλέπω τόσο ωραίο όλο αυτό. Είναι η δική μου προσωπική στιγμή, δεν θέλω να τη μοιραστώ. Γινόμαστε έξαλλες με τα φιλιά, όχι να κοιμηθούμε μαζί του. Θα ήθελα να κερδίσει η Βίβιαν, πιστεύω πως είναι πιο κοντά στην καρδιά του» είπε η Αντζελίνα.

Παράλληλα, έκραξε τη Βίβιαν για τη συμπεριφορά της στο The Bachelor

Η εκρηκτική παίκτρια του γνωστού ριάλιτι αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, στη στάση που κράτησε απέναντί του η μαμά της, αλλά και στις συμπαίκτριές της.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη Βίβιαν η οποία κατά τη γνώμη της δεν είναι αληθινή απέναντι στον Παναγιώτη.

«Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα όταν έφυγα. Τρεις μήνες δεν είναι και λίγος χρόνος. Είναι ένας άλλος κόσμος. Δεν στρογγύλεψα τις αντιδράσεις μου, γιατί θέλω ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου να είναι για αυτό που είμαι.

Δεν ήμουν μπροστά στα προσωπικά ραντεβού της Βίβιαν, αλλά off camera δεν μας συζητούσε ποτέ για τον Παναγιώτη. Αυτό ήταν που με έβαλε σε σκέψεις ότι μπορεί να προσποιείται.

Η μαμά μου πάντα έτσι ήταν. Χρειάστηκε να είναι και μαμά και μπαμπάς μαζί. Ήταν δίπλα μου σε όλα. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που μου στάθηκε

Όταν με είδε η μαμά μου στο σπίτι έγινε έξω φρενών. Της είπα “μαμά δε με θέλει”. Μου είπε “αν τον δω θα τον σκοτώσω”. Η μαμά μου δεν είναι παρεμβατική. ξέρει τι συμβαίνει στη ζωή μου. Θα με συμβουλέψει, αλλά ό,τι κάνω είναι δική μου επιλογή. Και τη μέρα που έφευγα για το Bachelor μου έλεγε “κανόνισε να μην τον φιλήσεις”» είπε, μεταξύ άλλων, η Αντζελίνα.