Σία Βοσκανίδου: «Έχω δεχθεί αρνητικά σχόλια για τις πλαστικές μου»

Η εξομολόγησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σία Βοσκανίδου: «Έχω δεχθεί αρνητικά σχόλια για τις πλαστικές μου»

Η Σία Βοσκανίδου εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή T-Live και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τα πολλά αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς από τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media για τις πλαστικές της.

Η πολυσυζητημένη παίκτρια του The Bachelor αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο παιχνίδι, στο πώς βιώνει την καραντίνα αλλά και στα social media της.

«Βασικά καταδικάζεται κάθε είδους ρατσισμός. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι άνθρωποι κρίνουν τους ανθρώπους για την καταγωγή τους, το χρώμα τους, για οτιδήποτε. Είναι πολύ στενάχωρο όλο αυτό βέβαια… Εγώ έχω δεχθεί και θετικά και αρνητικά σχόλια και ειδικά όταν βγαίνεις σε ένα ριάλιτι και εκτίθεσαι έτσι. Το περιμένεις ότι κάτι θα ακούσεις. Εγώ έχω ακούσει για τις πλαστικές μου κάποια σχόλια που με έχουν στεναχωρήσει και μου στέλνουν στο Instagram. Δεν είναι κάτι που κρύβω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σία Βοσκανίδου.

Σία Βοσκανίδου Bachelor

The Bachelor: Επέστρεψε σπίτι της η Σία μετά την τελετή των ρόδων - Η πόζα στο σαλόνι

Μπορεί η Σία Βοσκανίδου να αποχώρησε από το The Bachelor στην τελετή των ρόδων, ωστόσο έχει επιστρέψει στην καθημερινότητα της και στα αγαπημένα της πρόσωπα. Μάλιστα, απολαμβάνει την ηρεμία στο σπίτι της, χαλαρώνοντας στο σαλόνι της με το... μπατσελοράκι που της χάρισε Παναγιώτης Βασιλάκος.

Στο Instagram η μελαχρινή καλλονή είναι καθημερινή χρήστης και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή, όπως έκανε και πριν από λίγες ώρες.

Η Σία Βοσκανίδου, η οποία είναι πρώην σύντροφος του Παντελή Παντελίδη και στο Happy Day είχε μιλήσει για τη σχέση τους, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σπίτι της, όπου πόζαρε όλο νάζι στο φακό.

Φορώντας της ροζ πιτζάμες της, στην αγκαλιά της κρατούσε το αρκουδάκι που της χάρισε ο Έλληνας bachelor.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Σίας Βοσκανίδου από το σπίτι της μετά την τελετή των ρόδων

The Bachelor Σία Βοσκανίδου σπίτι