The Bachelor: Συγκινημένη η Σία Βοσκανίδου - «Ο Παντελής Παντελίδης με είχε ακούσει να τραγουδάω...»

Τι είπε για το τραγούδι που έγραψε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Συγκινημένη η Σία Βοσκανίδου - «Ο Παντελής Παντελίδης με είχε ακούσει να τραγουδάω...»

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το The Bachelor, η Σία Βοσκανίδου εμφανίστηκε στην εκπομπή Happy Day και ήταν πραγματικά συγκινημένη όταν αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη ο οποίος μάλιστα την είχε ακούσει να τραγουδάει.

Λίγο πριν φύγει η Σία αφιέρωσε ένα τραγούδι στον Παναγιώτη και όπως εξήγησε σήμερα το πρωί, έχει σκοπό να το κυκλοφορήσει μέσα στον Ιανουάριο και στο Youtube.

Παράλληλα εξήγησε πως ο Παντελίδης ήταν ένας από τους ανθρώπους που την είχαν ωθήσει στο να ασχοληθεί με το τραγούδι ενώ ανέκαθεν λάτρευε την ελληνική μουσική. Στην ίδια συνέντευξη βέβαια η Σία αποκάλυψε και με ποια θα καταλήξει ο Παναγιώτης Βασιλάκος - δείτε εδώ.

«Το τραγούδι για τον Παναγιώτη το έγραψα μέσα στη βίλα. Έχω γράψει ένα τραγούδι που εννοείται ήταν η έμπνευση μου ο Παναγιώτης. Μου έχουν στείλει πολλά μηνύματα και μέσα Ιανουαρίου θα το βγάλω στο Youtube. Πάντα μου άρεσε η ελληνική μουσική και η καψούρα. Έχω γράψει 2-3 τραγούδια. Ο Παντελής με είχε ακούσει να τραγουδάω και μου είχε πει να ασχοληθώ με το τραγούδι» ανέφερε η Σία Βοσκανίδου.

Σία Βοσκανίδου Παντελής Παντελίδης

Αδιανόητο! Δεν θα πιστέψετε τι έκανε η Σία μετά την αποχώρηση της από το Bachelor

Στη χθεσινή Τελετή των Ρόδων του The Bachelor η κοπέλα που δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου αλλά ούτε και το πολυπόθητο τριαντάφυλλο ήταν η Σία Βοσκανίδου. Μάλιστα, η καλλονή μελαχρινή προχώρησε σε μια αδιανόητη δημόσια κίνηση λίγο μετά την λήξη του επεισοδίου!

Μπορεί η Σία να ήταν από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του The Bachelor και ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί όμως ο εκρηκτικός και δυναμικός της χαρακτήρας αλλά και ο τσακωμός που είχε με τον Παναγιώτη λίγο πριν την τελετή την οδήγησαν έξω από τη βίλα.

Έτσι, η Σία αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία και την ερωτική της απογοήτευση.. δημόσια αναρτώντας ένα μακροσκελές κείμενο στο Thank You Next, ένα γκρουπ στους Facebook στο οποίο οι χρήστες μοιράζονται τα αποτυχημένα ραντεβού και τις ερωτικές απογοητεύσεις τους.

Φυσικά, το post της Σίας στο γκρουπ απέσπασε σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα χιλιάδες σχόλια και likes!

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της

“Ήμουν το πρώτο του ραντεβού. Με πήγε βόλτα με σκάφος, μου χάρισε ένα υπέροχο φόρεμα. Μου ετοίμασε δείπνο στην παραλία πλάι στο κύμα, με βιολιά να παίζουν μόνο για εμάς τους δύο, ενώ το φεγγάρι καθρεφτιζόταν στη θάλασσα. Χορέψαμε αγκαλιά υπό το φως των κεριών, ενώ εκεί που έσκαγε το κύμα, μας χάιδευε τα πόδια. Του τραγούδησα όσα μου έβγαζαν τα μάτια του.

Το πρώτο μας φιλί ήταν τρυφερό και εκείνη τη νύχτα θα τη θυμάμαι για πάντα ως την πιο ονειρική της ζωής μου. Του ανοίχτηκα, μοιράστηκα συναισθήματα πρωτόγνωρα, τον ερωτεύτηκα αληθινά και ο έρωτάς μου με έπνιγε τόσο που δεν σταματούσα να το φωνάζω δυνατά. Το βλέμμα του μου έλεγε ότι είμαι η μία και μοναδική, παρόλο που οι πράξεις κι οι επιλογές του καμιά φορά με αποπροσανατόλιζαν.

Για χάρη του τόλμησα πράγματα που φοβόμουν και επέμεινα να τον διεκδικώ παρόλο που δεν τον έχω ξανακάνει για κανέναν. Τελικά, μου έδωσε ΤΥΝ γιατί έβλεπε κι άλλες τέσσερις. Παναγιώτη, να ξέρεις πως σ’ ερωτεύτηκα, αλλά δε θα ξεχάσω ποτέ ότι με πρόδωσες γι’ αυτές. ΥΓ. Κανείς δε λέει όχι στη θεά Σία”.

η κίνηση της Σίας μετά την αποχώρηση της από το Bachelor