The Bachelor: Έξω φρενών η Σία με τον Παναγιώτη - Του έβαλε τις φωνές

Τι την εξόργισε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor: Έξω φρενών η Σία με τον Παναγιώτη - Του έβαλε τις φωνές

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor στον Alpha αφού θα δούμε για πρώτη φορά την Σία να ξεσπά στον Παναγιώτη και να του βάζει τις φωνές!

Με αφορμή την αδιαφορία του Παναγιώτη προς το πρόσωπο της η παίκτρια θα ξεσπάσει σε φωνές.

«Είμαι ερωτευμένη μαζί σου. Πως θα είμαι; Σαν εάν άψυχο ον; Είμαι μια ερωτευμένη γυναίκα. Στο παρελθόν σου δεν έχεις ζηλέψει ποτέ κάποια; Δεν έχει κλάψει ποτέ γυναίκα και να σου πει δεν μου δίνεις σημασία, όπως έχω κάνει εγώ πρώτη φορά στη ζωή μου εγώ για σένα; Με δουλεύεις;», είπε μεταξύ άλλων η Σία Βοσκανίδου στον περιζήτητο εργένη σε έξαλλη κατάσταση. Τα πάνω κάτω στον ALPHA με το The Bachelor λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

The Bachelor: Αυτή αποχωρεί σήμερα!

Ο τελικός του The Bachelor πλησιάζει με ταχύτητα φωτός - δείτε εδώ την ημερομηνία - και σήμερα το βράδυ έχουμε το επεισόδιο της αποχώρησης! Εσείς ξέρετε ποια θα φύγει; Γιατί εμείς... έχουμε το όνομα!

Ποια φεύγει σήμερα από το The Bachelor

Σήμερα, Παρασκευή 11/12, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες μας η παίκτρια που θα μαζέψει τα πράγματά της και θα φύγει από την βίλα είναι μια παίκτρια που όλοι είχαν για μεγάλο φαβορί και την πίστευαν και για νικήτρια αλλά τελικά... άκλαυτη θα πάει.

Ο λόγος, λοιπόν, για την Σία Βοσκανίδου που σήμερα δεν θα πάρει τριαντάφυλλο από τον Βασιλάκο!

Άρα η τελική 4αδα διαμορφώνεται με Ραφαέλα, Βίβιαν και Νικόλ και Αντζελίνα!

The Bachelor: Τις έστρωσε για τα καλά ο Έκτορας Μποτρίνι - Τα επικά σχόλια της Σίας

Ο Έκτορας Μποτρίνι μπήκε στη βίλα του Bachelor και "έστρωσε" στη δουλειά τα κορίτσια που όπως φάνηκε δεν ήξεραν και πολλά από μαγειρική με αποκορύφωμα την Σία και τα επικά σχόλια της.

Αφού λοιπόν τις χώρισε σε ομάδες ανέθεσε σε κάθε μια και κάποιες συνταγές, αφού διάβασαν τα υλικά και δεν ήξεραν τα μισά ο Έκτορας είπε στην Σία να σοτάρει κάποια υλικά μόνο που η Σία όχι απλά δεν ήξερε τι θα πει η λέξη αλλά την πρόφερε..."σκοράρισμα"

Στη συνέχεια έγινε το έλα να δεις με τις παίκτριες να μην ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και τον αυστηρό Έκτορα να νευριάζει!

The Bachelor: Άρχισαν να ουρλιάζουν οι παίκτριες - Δεν πίστευαν στα μάτια τους

Στο σημερινό επεισόδιο The Bachelor συνέβη το έλα να δεις. Οι παίκτριες στο άκουσμα μιας φωνής άρχισαν να ουρλιάζουν και να μην πιστεύουν αυτό που βλέπουν.

Πιο συγκεκριμένα η Νικόλ βγήκε για ατομικό ραντεβού με τον Παναγιώτη, ο οποίος την πήγε για τζετ σκι στη παραλία κάτω από τη βίλα των κοριτσιών. Όταν λοιπόν το ζευγάρι ανέβηκε στο τζετ σκι ξεκίνησαν οι φωνές της Νικόλ από την ταχύτητα.

Οι υπόλοιπες παίκτριες το άκουσαν αυτό και δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αφτιά τους! Έτρεξαν ουρλιάζοντας στον κήπο και ενοχλήθηκαν που ο Παναγιώτης τους "μόστραρε" το ραντεβού του!

Μένει να δούμε αν θα του κάνουν παράπονα όταν τον συναντήσουν.