The Bachelor: «Έσκασε» μόλις - Αυτή είναι η επίσημη ημερομηνία του μεγάλου τελικού

Ποια θα κατακτήσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor: «Έσκασε» μόλις - Αυτή είναι η επίσημη ημερομηνία του μεγάλου τελικού

Το πολυσυζητημένο «The Bachelor» φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι έτοιμος να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του.

Στην βίλα έχουν παραμείνει 6 κοπέλες οι οποία κονταροχτυπιούνται με νύχια και με δόντια για το ποια θα κατακτήσει τη καρδιά του Βασιλάκου για αυτό και στο χθεσινό επεισόδιο η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά έντονη.

Οι καυγάδες, οι εξομολογήσεις και τα ατομικά ραντεβού ολοένα και πληθαίνουν με τον Bachelor της Ελλάδας να νιώθει πιο μπερδεμένος από ποτέ, αφού όπως έχει δηλώσει έχει συναισθήματα για όλες τις κοπέλες.

Μόλις ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο μεγάλος τελικός του The Bachelor θα γίνει στις 18 Δεκεμβρίου!

The Bachelor: Εξωπραγματικό το ποσό που παίρνουν την εβδομάδα Σία, Νικόλ και οι υπόλοιπες παίκτριες!

Τόσο η Σία όσο και η Νικόλ και οι υπόλοιπες παίκτριες του The Bachelor, είναι γνωστό πως παίρνουν κάποιο ποσό την εβδομάδα για την συμμετοχή του στο παιχνίδι αλλά το θέμα είναι πόσα. Αν ακούσετε το ποσό ίσως σας πέσουν και τα μαλλιά...

Πόσα παίρνουν στο The Bachelor οι παίκτριες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής της Φαίης Σκορδά, Πρωινό, η αμοιβή τους ξεκινάει από τα 200 ευρώ την εβδομάδα και φτάνει σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι και τα 500 την εβδομάδα. Δηλαδή κάποιες υποψήφιες λαμβάνουν περίπου 2000 τον μήνα.

Να τονίσουμε βέβαια πως σήμερα έχουμε αποχώρηση οπότε για μια συγκεκριμένη κοπέλα, αυτά τα λεφτά θα σταματήσουν να καταβάλλονται! Δείτε εδώ ποια φεύγει.

Το «Πρωινό» μάλιστα, παρουσίασε το μήνυμα που έλαβαν κάποιες κοπέλες του Bachelor. «Καλησπέρα, σου στέλνω από το νέο ριάλιτι The Bachelor στον Alpha που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Σε 10 μέρες μια κοπέλα πρόκειται να εισέλθει στο σπίτι που γίνονται ήδη τα γυρίσματα μας! Αν ενδιαφέρεσαι και εσύ να είσαι μαζί μας, στείλε μου μήνυμα άμεσα για να σε καλέσουμε».

Πόσα; Σοκ με το ποσό που δώσανε στον Βασιλάκο για να μπει στο The Bachelor!

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και έκανε αποκαλύψεις για το «The Bachelor» και τα λεφτά που παίρνει ο Παναγιώτης Βασιλάκος ως ο πρώτος Έλληνας εργένης!

Συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» ανέφερε πως ο πρώτος Έλληνας Bachelor πήρε το ποσό του μισού εκατομμυρίου ευρώ για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι.

«Η γυναίκα είναι φτιαγμένη να διαλέγει τον άντρα. Μου έγινε πρόταση να είμαι η πρώτη “Bachelorette ”. Όμως συζητάω κάποια πράγματα, γιατί θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα φιλιέμαι δημόσια να με βλέπει η μητέρα μου κι ο πατέρας μου. Σιχαίνομαι να φιλάω κάθε στόμα. Τι θα κάνουμε, γευσιγνωσία στομάτων; Απα πα.

Για φαντάσου να είμαι εγώ η queen και να επιλέξω με ποιον θα φτάσω στο τέλος. Έχω ακούσει ότι ο Βασιλάκος έχει πάρει πάρα πολλά λεφτά, γύρω στο μισό εκατομμύριο. Βεβαίως και θα πήγαινα με μισό εκατομμύριο» είπε, μεταξύ άλλων, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.