The Bachelor - Highlights 3/12: Η αποχώρηση της Νικόλ, το "ντου" του Βασιλάκου στη βίλα και τα νεύρα

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor - Highlights 3/12: Η αποχώρηση της Νικόλ, το

Το χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor είναι άκρως απολαυστικό. Είχαμε την αποχώρηση της Νικόλ από τη δοκιμασία, το "ντου" του Παναγιώτη Βασιλάκου στη βίλα για να την δει, αλλά και τα νεύρα των υπόλοιπων κοριτσιών για αυτή την κίνηση.

Στο χθεσινό λοιπόν επεισόδιο του The Bachelor, ο Βασιλάκος αποφάσισε να βάλει τα κορίτσια στην κουζίνα και τότε ήρθε η απόλυτη καταστροφή. Μερικές δεν είχαν ιδέα από μαγειρική ενώ η Εριέττα δε δίστασε να ρωτήσει ποιος είναι ο φούρνος.

Όπως έχει ήδη πει πολλές φορές ο ίδιος, θα ήθελε η σύντροφός του να ξέρει να μαγειρεύει. Έτσι δοκίμασε τις μαγειρικές ικανότητες των κοριτσιών.

Και ενώ μερικές ενθουσιάστηκαν, όπως η Βίβιαν και η Αντζελίνα που ξέρουν να μαγειρεύουν, άλλες «αρρώστησαν» στην ιδέα. Η Νικολέττα δεν έχει ιδέα και ζήτησε τη βοήθεια των συμπαικτριών της ενώ η Εριέττα χρειάστηκε να ξεκινήσει από τα πιο βασικά. Δείτε εδώ και μία δυσάρεστη εξέλιξη που αφορά την Εριέττα.

The Bachelor: Αποχώρησε ξαφνικά από τη δοκιμασία η Νικολέττα - «Δεν αντέχω άλλο»

Η Νικολέττα τα βρήκε πολύ σκούρα στη δοκιμασία με τη μαγειρική και αποφάσισε να αποχωρήσει ξαφνικά, γεγονός που άφησε άναυδο τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Παράτησε την ποδιά της και φώναξε πως δεν αντέχει άλλο.

Ο Βασιλάκος ζήτησε από τα κορίτσια να φτιάξουν το καλύτερο κέικ - δείτε εδώ τις επικές ερωτήσεις που του έκαναν - ωστόσο η Νικολέττα δεν μπορούσε καθόλου να μαγειρέψει.

Ενώ στην αρχή το προσπάθησε, αποφάσισε να τα παρατήσει και να γυρίσει στη βίλα καθώς όπως εξήγησε στον Παναγιώτη, δεν αισθανόταν καλά από την αρχή της ημέρας. Φυσικά τα υπόλοιπα κορίτσια σχολίασαν με πολύ ιδιαίτερο τρόπο την αποχώρησή της.

The Bachelor: «Έμειναν» τα κορίτσια - Μπήκε ξαφνικά στη βίλα ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Λίγο μετά το ραντεβού του με την Ραφαέλα , ο Παναγιώτης Βασιλάκος μπήκε ξαφνικά μέσα στη βίλα προκειμένου να δει αν η Νικολέττα είναι καλά. Τα κορίτσια «έμειναν» με την κίνησή του αυτή και τη σχολίασαν ιδιαίτερα.

Η Νικολέττα αποχώρησε από την δοκιμασία καθώς όπως εξήγησε αισθάνθηκε μία αδιαθεσία - δείτε εδώ τι συνέβη. Ο Παναγιώτης ανέδειξε νικήτρια της δοκιμασίας τη Ραφαέλα και βγήκε ραντεβού μαζί της χωρίς ωστόσο να της δώσει τριαντάφυλλο στο τέλος.

Εκείνη γύρισε στο σπίτι και εξήγησε πόσο στεναχωρημένη ήταν ενώ λίγο αργότερα τα κορίτσια είδαν μπροστά τους τον Παναγιώτη και όλες νόμιζαν πως ήρθε για να δώσει τριαντάφυλλο στην Ραφαέλα.

Εκείνος ωστόσο πλησίασε την Νικολέττα για να δει πώς είναι και έγινε κανονικός πανικός μέσα στο σπίτι.

The Bachelor: Ξέσπασε μπροστά στον Παναγιώτη η Αντζελίνα

Η Αντζελίνα έγινε πραγματικά έξαλλη με μία κίνηση του Παναγιώτη και δε δίστασε να ξεσπάσει μπροστά του για να του εκφράσει τη μεγάλη της δυσαρέσκεια και το παράπονό της.

Ο Παναγιώτης επισκέφθηκε τη βίλα προκειμένου να δει αν η Νικολέττα που αισθάνθηκε μία αδιαθεσία είναι καλά - δείτε εδώ - γεγονός που εκνεύρισε ιδιαίτερα την Αντζελίνα.

Μόλις ο Bachelor ολοκλήρωσε την συζήτησή του με την Νικολέττα πλησίασε τα κορίτσια και η Αντζελίνα έβαλε τα κλάματα ενώ του εξήγησε πως ποτέ δεν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο για εκείνη.