The Bachelor: Απογειώθηκαν σε followers στο instagram Νικόλ και Βίβιαν - Αυτά είναι τα προφίλ τους

Άλλες influencer μετά το ριάλιτι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor: Απογειώθηκαν σε followers στο instagram Νικόλ και Βίβιαν - Αυτά είναι τα προφίλ τους

Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό του The Bachelor - δείτε εδώ τα πρώτα πλάνα που έχουν κυκλοφορήσει. Δυο είναι οι κοπέλες που διεκδικούν την καρδιά του Βασιλάκου, η Νικόλ και η Βίβιαν! Ψάχνοντας πράγματα για την ζωή τους ανακαλύψαμε πως... τα instagram accounts τους έχουν πάρει φωτιά στους followers κι επειδή σίγουρα κι εσύ "πεθαίνεις" για να τις βρεις στα social media, τσέκαρε παρακάτω:

Τα instagram προφίλ της Βίβιαν και της Νικόλ από το The Bachelor

instagram the bachelor νικόλ

instagram the bachelor  βίβιαν

The Bachelor: Εξωπραγματικό το ποσό που παίρνουν την εβδομάδα Βίβιαν, Νικόλ και οι υπόλοιπες παίκτριες!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής της Φαίης Σκορδά, Πρωινό, η αμοιβή τους ξεκινάει από τα 200 ευρώ την εβδομάδα και φτάνει σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι και τα 500 την εβδομάδα. Δηλαδή κάποιες υποψήφιες λαμβάνουν περίπου 2000 τον μήνα.

Το «Πρωινό» μάλιστα, παρουσίασε το μήνυμα που έλαβαν κάποιες κοπέλες του Bachelor. «Καλησπέρα, σου στέλνω από το νέο ριάλιτι The Bachelor στον Alpha που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Σε 10 μέρες μια κοπέλα πρόκειται να εισέλθει στο σπίτι που γίνονται ήδη τα γυρίσματα μας! Αν ενδιαφέρεσαι και εσύ να είσαι μαζί μας, στείλε μου μήνυμα άμεσα για να σε καλέσουμε».