Βίκυ Καγιά: Μένουν στο GNTM 3 ο Γιώργος Καράβας και η Ζενεβιέβ Μαζαρί;

Απάντησε για όλα η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Μένουν στο GNTM 3 ο Γιώργος Καράβας και η Ζενεβιέβ Μαζαρί;

Η Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και απάντησε ανοιχτά στο αν πρόκειται να μείνουν στην επόμενη σεζόν του GNTM 3, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας, καταρρίπτοντας τις φήμες που τους θέλουν εκτός.

O Γιώργος Καράβας επικοινώνησε με την εκπομπή και έκανε έκπληξη στην Βίκυ Καγιά ενώ εκείνη από τη μεριά της ξεκαθάρισε πως πρόκειται για τον απόλυτο σταρ της φετινής σεζόν.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε αν ισχύει ότι δε θα είναι στην επόμενη σεζόν εκείνος και η Ζενεβιέβ, η Βίκυ Καγιά αντέδρασε και το διέψευσε.

«Αυτό δεν μπορεί να ισχύει. Αποκλείεται. Τα σχόλια και τα δημοσιεύματα είναι λίγο της φαντασίας.», είπε η Βίκυ Καγιά.

Απασφάλισε η Βίκυ Καγιά για την κόντρα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν με πήρε τηλέφωνο...»

Η Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και απασφάλισε για την κόντρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά την αποχώρηση της δεύτερης από το GNTM 3.

Η παρουσιαστρία - μοντέλο σπάνια αναφέρεται στο τι πραγματικά συνέβη μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας και της Έλενας Χριστοπούλου από το ριάλιτι μόδας.

Με αφορμή ωστόσο τις δηλώσεις που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο The 2night show, η Βίκυ Καγιά ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία ουσιαστική κόντρα ανάμεσα σε εκείνη και το μοντέλο και πως μάλιστα μίλησαν πριν ξεκινήσουν τις εκπομπές τους.

«Πραγματικά δεν μπορώ να στο εξηγήσω, γιατί ποτέ από τη δική μου πλευρά δεν υπήρξε κάποια τέτοια τάση. Από την πρώτη στιγμή, όταν το κανάλι μου ανακοίνωσε ότι στην κριτική επιτροπή θα είναι η Ηλιάνα και coach η Έλενα, της αγκάλιασα και χάρηκα που ήταν μαζί μας και οι δύο και πήγαμε πάρα πολύ καλά. Τώρα τι συνέβη στο τέλος, δεν ξέρω…

Δεν με πήρε τηλέφωνο η Ηλιάνα, μόνο της έστειλα χαιρετίσματα και καλή αρχή κάποια στιγμή με την αδερφή της, που την πέτυχα έξω και σε ένα στόρι μου είχε στείλει ένα φιλάκι και της έστειλα καλή αρχή, σου εύχομαι τα καλύτερα. Αλλά τι παραπάνω; Ότι στα social media πρέπει να δείχνεις την αγάπη σου; Εγώ είμαι πιο πολύ του προσωπικού. Την έχω παρακολουθήσει ελάχιστα στην εκπομπή.», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ καγιά.