Αγγελική Κάτρη: Αποκαλύπτει για τον χωρισμό με τον Ηρακλή: "Δεν υπήρξε ποτέ..."

Μίλησε πρώτη φορά στις κάμερες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγγελική Κάτρη: Αποκαλύπτει για τον χωρισμό με τον Ηρακλή:

Μετά το τέλος του GNTM 3 αρκετός ντόρος προκλήθηκε με την δήλωση του Ηρακλή μπροστά στις κάμερες πως χώρισε με την Αγγελική Κάτρη, δείτε εδώ το βίντεο. Η κάμερα των Κου Κου πέτυχε την Αγγελική κι εκείνη τοποθετήθηκε αρκετά χαλαρή, πρώτη φορά δημόσια γι' αυτό το θέμα.

«Οι συγκυρίες αλλάζουν, οι άνθρωποι αλλάζουν, όπως τα είπα και στα stories μου. Λογικό είναι, αναλόγως με τι άτομα συναναστρέφεσαι, το περιβάλλον αλλάζει, αλλάζουν πολλά γενικά. Δεν υπήρξε ποτέ τσακωμός, ο καθένας πήρε το δρόμο του και κοιτά τα επαγγελματικά του. Εγώ στο χορό, εκείνος στο μόντελινγκ και είμαστε πολύ κομπλέ. Εννοείται ότι τον στήριξα μέχρι τελευταία στιγμή, είπα και στον κόσμο να τον ψηφίσει.

Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, άνθρωποι είμαστε, περάσαμε πολύ όμορφα μαζί και εννοείται ότι θα τον στηρίξω. Τώρα έχει κλείσει αυτός ο κύκλος και δεν ξέρω αν θα τα ξαναβρούμε. Νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου», είπε η Αγγελική Κάτρη.

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Κατρή για τον χωρισμό από τον Ηρακλή

Οι δηλώσεις του Ηρακλή για τον χωρισμό με την Αγγελική

«Γενικά είδα όλο αυτό τον χαμό που έγινε μετά την οντισιόν. Τρελάθηκα. Ακόμη δεν το πιστεύω. Μου φάνηκε πολύ περίεργο. Το σκέφτηκα μέσα στο παιχνίδι και είπα και να μη νικήσω θα κάνω τις δουλειές.

Για το προσωπικό κομμάτι, το έζησα φουλ. Η Αγγελική ήταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου και την ευχαριστώ για αυτό. Απλά δε ξέρω. Με άλλαξε το παιχνίδι σαν εμπειρία. Ήταν τόσο έντονη η εμπειρία που με άλλαξε. Άλλαξε το πώς νιώθω. Δε ξέρω. Δεν ήμουν ο ίδιος απέναντί της, δεν ήθελα την κοροϊδεύω σε αυτό το κομμάτι.

Ήθελα να είμαι ξεκάθαρος ώστε να είμαστε και οι δυο κομπλέ. Έκλεισε πάρα πολύ ωραία. Παραμένουμε φίλοι και έχουμε επαφές. Η Αγγελική είναι πάρα πολύ δυνατή κοπέλα. Έτρωγε πολύ δυνατό hate. Ό,τι πέρασα εγώ ψυχολογικά μέσα, πέρασε και αυτή έξω. Φέρθηκε πολύ σωστά» είπε ο Ηρακλής.