GNTM 3: Ανακοίνωσε και ο Ανδρέας Αθανασόπουλος πως χώρισε

"Είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε μια σχέση."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 3: Ανακοίνωσε και ο Ανδρέας Αθανασόπουλος πως χώρισε

Μετά τον χωρισμό του Ηρακλή και της Αγγελικής πήραν φόρα και οι υπόλοιποι παίκτες! Καλεσμένος στο πλατό των Κου Κου βρέθηκε σήμερα ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως χώρισε αφότου βγήκε από το GNTM 3!

"Έχουν ξεκινήσει οι πασαρέλες. Ετοιμάζομαι για το MadWalk. Θα ανοίξω το show κάποιων σχεδιαστών. Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνεται το όνειρό μου πραγματικότητα. Είμαι ελεύθερος. Είχα σχέση πριν μπω στο GNTM. Στα περισσότερα παιδιά τελείωσε η σχέση τους μετά το GNTM. Όσοι είχαν σχέση.", είπα και συνέχισε:

"Δεν ξέρω, πάντως δεν είμαστε συνεννοημένοι. Αυτό που έχω να πω είναι ότι ουσιαστικά βιώσαμε το ίδιο όλοι. Αυτή η πράξη όλων μπορεί να εκφράσει τι βιώσαμε εκεί. Πόσο σημαντική είναι αυτή η απόσταση και πως η απόσταση μπορεί να χαλάσει μια σχέση. Είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε μια σχέση. Μπορεί να χαθούν κάποια συναισθήματα".

Στην ίδια συνέντευξη ο Ανδρέας αποκάλυψε και κάτι ακόμα που δεν γνωρίζαμε...

GNTM 3 - Ανδρέας: «Πρόδωσε» την παραγωγή - «Μας είχαν πει πως δε θα υπάρχουν επιστροφές»

«Αν θέλετε να είμαι πλήρως ειλικρινής, φέτος, λόγω covid και επειδή έχουμε κορωνοϊό, είχανε πει ότι δεν θα γίνουν οι επιστροφές, οπότε είχαμε πει εμείς ότι είμαστε στην 8άδα και λέγαμε τέλεια, τελειώνουμε. Είχε περάσει καιρός και λέγαμε μπαίνουμε στην τελική ευθεία και μας την έφεραν. Μας έπαιξαν ένα ωραίο κολπάκι, οπότε οι αντιδράσεις μας ήταν εις διπλούν», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας.