«Λύγισε» στον αέρα του Mega η Δανάη Μπάρκα - Συναισθηματικά φορτισμένοι όλοι στο πλατό

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λύγισε» στον αέρα του Mega η Δανάη Μπάρκα - Συναισθηματικά φορτισμένοι όλοι στο πλατό

Ένα βίντεο που προβλήθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της ήταν αρκετό για να κάνει την Δανάη Μπάρκα να «λυγίσει» στον αέρα του Πάμε Δανάη στο Mega. Όλοι στο πλατό ήταν πολύ φορτισμένοι συναισθηματικά.

Αφορμή στάθηκε μία χριστουγεννιάτικη διαφήμιση από την Ολλανδία η οποία θίγει το γεγονός ότι όλοι περνάμε τις διακοπές των Χριστουγέννων μακριά από τις οικογένειές μας.

Μετά το τέλος του βίντεο όλοι συγκινημένοι μιλούσαν γι’ αυτήν την πολύ ξεχωριστή διαφήμιση, με τον Άρη Καβατζίκη να ζητάει… συγγνώμη για τη συγκίνηση που προκάλεσε στο πλατό. Δείτε εδώ όλες τις φορές που έχει κλάψει η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της.

"Έλυσε" τη σιωπή της η Δανάη Μπάρκα για το Πάμε Δανάη - «Εμμονές και κακές κριτικές...»

Καλεσμένη στο The 2night show η Δανάη Μπάρκα, για πρώτη φορά, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στην προσπάθεια που πραγματοποιεί στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega και μίλησε για τις "εμμονές" και τις αρνητικές κριτικές.

Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα για την εκπομπή Πάμε Δανάη

«Διάβασα ένα άρθρο που μου τα έχωνε. Ότι «αυτά τα γενέθλια ούτε η Ελένη Μενεγάκη». Λες και το κανόνισα μόνη μου, λες και πήρα εγώ τους ανθρώπους και τους παρακάλεσα. «Αυτά τα γενέθλια ούτε η Ελένη Μενεγάκη, που νιώθει σαν σπουδαία παρουσιάστρια και μίλησε όλη η ελληνική σόουμπιζ για την αγάπη που της έχει και αντ’ αυτού παίρνει μια παλάμη με ανοιχτά δάχτυλα». Χοντράδες, ρε παιδί μου. Αλλά επειδή το θέμα δεν είναι τι λέγεται, αλλά από ποιον λέγεται, έχω μάθει ευτυχώς εδώ και χρόνια, τώρα που έχουν τριπλασιαστεί οι εμμονές και οι κακές κριτικές, να το ζυγίζω. Άρα βλέπω πρώτα ποιος λέει τι και μετά αφήνω να επηρεαστώ αν επηρεαστώ».

«Ευτυχώς μέχρι στιγμές δεν υπάρχουν εμμονές πολλές με μένα. Υπάρχει από μία συγκεκριμένη γυναίκα που δεν έχω μπει στον κόπο να ασχοληθώ γιατί, όπου κι αν το πω, όλοι μου λένε να μην ασχολούμαι με την συγκεκριμένη. Οπότε βλέπω πως είναι κοινώς αποδεκτό ότι είναι μια γυναίκα με εμμονές και κακία μέσα της και δεν απαντάω δημόσια. Αν θέλω κάτι, πετάω μια μπηχτούλα και μέχρι εκεί» πρόσθεσε, εμφανώς ενοχλημένη.

Λίγο πριν προβληθεί η συνέντευξη της, δείτε ποιος αγαπημένος παρουσιαστής την "άδειασε" δημόσια, μαζί με την Ιωάννα Μαλέσκου.