Σία Κοσιώνη: Η έκπληξη στο πλατό πριν βγει στον αέρα του ΣΚΑΙ

Της έφτιαξε την διάθεση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη: Η έκπληξη στο πλατό πριν βγει στον αέρα του ΣΚΑΙ

Μια έκπληξη δέχτηκε η Σία Κοσιώνη στο πλατό του δελτίου ειδήσεων λίγο πριν βγει στον αέρα του ΣΚΑΙ. Μάλιστα, η έκπληξη αυτή, της έφτιαξε τη διάθεση.

Η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πριν από λίγες ώρες θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από το πλατό με ένα στολίδι που της έφτιαξε τη διάθεση μιας και την έβαλε στο κλίμα των Χριστουγέννων. Ενώ, λίγες ώρες πριν μας έδειξε το τεράστιο καμαρίνι της.

Πρόκειται λοιπόν για έναν μικρό χιονάνθρωπο που κοσμούσε το πλατό!

Σία Κοσιώνη ΣΚΑΙ

Απίστευτο σκηνικό στο πλατό του ΣΚΑΙ με την Κοσιώνη - Το κατέγραψε κάμερα

Ένα απίστευτο και πολύ γλυκό σκηνικό σημειώθηκε στο πλατό του ΣΚΑΙ με την Σία Κοσιώνη και ένα γλυκό σκύλο πρωταγωνιστές. Μάλιστα, το κατέγραψε η κάμερα και η παρουσιάστρια το δημοσίευσε στο facebook.

Μπορεί η παρουσιάστρια μπροστά από τις κάμερες να είναι σκληρή μεταφέροντας όλες τις ειδήσεις της επικαιρότητας, ωστόσο, αυτό το ύφος που παίρνει όταν σβήνουν οι κάμερες εξαφανίζεται.

Συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία στην οποία ένας σκύλος εισέβαλε μέσα στο πλατό του δελτίου.

«Μήπως την βλέπετε πουθενά;» έγραψε η Σία Κοσιώνη στην ανάρτηση της.

Σία Κοσιώνη ΣΚΑΙ

«Λύγισε» το διαδίκτυο με την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη έκανε μία πραγματικά ιδιαίτερη ανάρτηση για την δύσκολη εποχή που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης και κατάφερε να κάνει ολόκληρο το διαδίκτυο, να «λυγίσει».

Οι μέρες που ζούμε είναι πρωτόγνωρες, με την πανδημία του κορωνοϊού να «σαρώνει» καθημερινά τον πλανήτη. Στο κέντρο του ενδιαφέροντος έχουν βρεθεί οι γιατροί και οι νοσηλευτές, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της «μάχης» με τον επικίνδυνο ιό.

Για τον λόγο αυτό και με αφορμή τις μέρες των Χριστουγέννων που πλησιάζουν, η Σία Κοσιώνη ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνονται μερικοί υγειονομικοί υπάλληλοι να ποζάρουν μέσα στο νοσοκομείο, μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, δίνοντας ελπίδα σε όλους τους ανθρώπους που νιώθουν μοναξιά λόγω του lockdown, ενώ συγκίνηση είχε προκαλέσει και η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για την Παγκόσμια ημέρα κατά της κακοποίησης των γυναικών.

Σία Κοσιώνη Instagram