The Bachelor: Η πρώτη ανάρτηση της Βίβιαν μετά τον τελικό - «Ότι έζησα θα...»

Τι έγραψε για τον Βασιλάκο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Η πρώτη ανάρτηση της Βίβιαν μετά τον τελικό  - «Ότι έζησα θα...»

Την πρώτη της ανάρτηση μετά τον τελικό του The Bachelor, όπου ο Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε την εκλεκτή της καρδιάς του, έκανε η Βίβιαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, .

Μπορεί ο Έλληνας bachelor να διάλεξε την Νικόλ και να της έκανε μάλιστα και πρόταση γάμου, ωστόσο η Βίβιαν μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για την εμπειρία της και τον έρωτα που έζησε.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Βίβιαν μετά τον τελικό του The Bachelor

«Στιγμές μοναδικές,στιγμές γεμάτες με ανάμεικτα συναισθήματα,στιγμές για πάντα χαραγμένες μέσα μου! Ήταν ένα πανέμορφο ταξίδι..Ότι έζησα θα το κρατήσω για πάντα σαν μια γλυκιά ανάμνηση.Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους όσους με στήριζαν από την αρχή και κατάλαβαν τι άνθρωπος είμαι. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες που έκαναν την εμπειρία μου αξέχαστη,και δούλευαν ασταματητα για εμάς,χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της αναρτώντας φωτογραφίες τους.

The Bachelor Βίβιαν

The Bachelor: Η ηλικία και η καταγωγή της Βίβιαν που θα δώσει "μάχη" για τον Βασιλάκο - Έρχεται από την...

Ο Έλληνας bachelor είχε πει πως η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου η πρώτη κοπέλα που τον έκανε να νιώσει λίγο διαφορετικά και να έρθει πιο κοντά.Η ρομαντική φοιτήτρια Φαρμακευτικής είναι ευαίσθητη και προσγειωμένη κάτι που θα τον κάνει να νιώσει περισσότερα πράγμαρα.

Ποια είναι η ηλικία και η καταγωγή της Βίβιαν από το The Bachelor;

Η Βίβιαν έρχεται από την Αμαλιάδη και είναι 23ετών. Πριν μπει στο παιχνίδι είχε πει ότι τον bachelor εξωτερικά τον φαντάζεται ψηλό, μελαχρινό, γυμνασμένο. Εσωτερικά θα ήθελε ο χαρακτήρας του να είναι ειλικρινής σαν άτομο, να έχει χιούμορ, να υπάρχουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από αυτόν.

«Έχω έρθει δυναμικά εδώ να κάνω ότι χρειάζεται για να τραβήξω την προσοχή του Bachelor για να με ξεχωρίσει ανάμεσα στις άλλες κοπέλες και γενικά νομίζω πως το έχω και πως ο χαρακτήρας μου θα ξεχωρίσει», δήλωνε.

Η ζωή της έξω από το The Bachelor

Πριν μπει στο ριάλιτι του The Bachelor η Βίβιαν στα social media είχαμε δει ότι αγαπούσε υα πάρτι και τα ταξίδια. Ενώ, κάποτε είχε τα μαλλιά της ξανθά, κάτι που την έκανε άλλο άνθρωπο σε σχέση με το τώρα που τα έχει καστανά.

The Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος Βίβιαν