Big Brother: Ενοχλημένος ο Μικρούτσικος με Βαρθακούρη και ΣΚΑΙ - «Παλιά σας τέχνη κόσκινο»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Ενοχλημένος ο Μικρούτσικος με Βαρθακούρη και ΣΚΑΙ - «Παλιά σας τέχνη κόσκινο»

Λίγο πριν ανακοινώσει η μεγάλη νικήτρια του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εμφανίστηκε ενοχλημένος με το κοντρόλ του ριάλιτι του ΣΚΑΙ και δεν δίστασε να το δηλώσει στον αέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ στο πλατό βρίσκονταν ο Δημήτρης Πυργίδης και ο Χρήστος Μακρίδης, ο παρουσιαστής πήρε τον λόγο και είπε:

«Θέλω να πω κάτι αλλά δεν θέλω να το σχολιάσετε. Μια αδικία που εγώ νιώθω και είναι απέναντι σε ένα παιδί, το παιδί από την Κρήτη ο οποίος βλακεία έκανε μεγάλη, δεν το κρίνω εκεί, αλλά τον αδικήσαμε. Δηλαδή τον διώξαμε από το παιχνίδι, μπορεί καλώς να έγινε αυτό, αλλά δεν τον αφήσαμε ούτε καν να πει μια κουβέντα» σημείωσε σε έντονο ύφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποφεύγοντας αμέσως τον Χάρη Βαρθακούρη που πήγε να τον σταματήσει. Τι έχει πει ωστόσο για την κόντρα τους;

«Εγώ οφείλω, μιας και τελειώνει, να το μνημονεύσω αυτό το πράγμα και με κόβεις. Αυτή τη φορά το κάνεις συνειδητά, όχι εσύ, οι επάνω! Και γω συνειδητά είπα αυτό που είπα γιατί το οφείλω στη συνείδηση μου».

«Ήμουν ο πρώτος που είπα ότι καλά κάναμε και το κάναμε, οφείλω όμως επειδή κλείνει ο κύκλος να το ξαναυπογραμμίσω μια τελευταία φορά. Νιώθω εγώ προσωπικά ότι τον έχω αδικήσει, που δεν του έχω βάλει εκατό σκληρά ερωτήματα» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής. «Είπα πως δεν ήθελα να κάνουνε καμία παρατήρηση γιατί ξέρω ότι θα πεταχτείτε να με κόψετε, παλιά σας τέχνη κόσκινο, παλιά μου τέχνη και μένα κόσκινο να μπορώ να πω αυτό έστω και με εμπόδια. Πάμε παρακάτω».

Ανδρέας Μικρούτσικος: Απαντάει στις φήμες που τον θέλουν εκτός ΣΚΑΙ - «Μετά το Big Brother...»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των κου κου», απάντησε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν μετά το Big Brother να πηγαίνει σε άλλο κανάλι και να φεύγει από τον ΣΚΑΙ.

Αρχικά όμως, αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του επιστροφή λέγοντας «Για μένα ήταν ένα στοίχημα μετά από μια αρρώστια πολύ ισχυρή που πέρασα τον Φεβρουάριο και όταν μου έγινε η πρόταση, αν δεν είχα αρρωστήσει έτσι, μπορεί να μην την αποδεχόμουν. Δεν ξέρω. Δεν είμαι σίγουρος. Αλλά μετά από αυτό, χαμογέλασα»

«Μετά το Big Brother δεν ξέρω… Δεν ξέρω πρώτον αν θα συνεχίσω και δεύτερον, αν θα συνεχίσω, σε ποιο γήπεδο θα παίξω. Και δεν λέω κανάλι. Εννοώ είδος εκπομπής», απάντησε λοιπόν στις φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει σε άλλη τηλεοπτική στέγη. Οι φήμες αυτές μάλιστα ξέσπασαν μετά τα "καρφιά" του παρουσιαστή για την παραγωγή.

«Όταν έγινε το Fame Story, έγινα διευθυντής στη σχολή και ανέτρεψα τη ροή του, εάν έκανα την παρουσίαση, δεν θα μπορούσα να προσφέρω αυτά που πρόσφερα ως διευθυντής της σχολής. Γιατί η παρουσίαση έχει πολλή τροχονομία» συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.