The Bachelor - Νικολέττα: Η μεγάλη νικήτρια που έκλεψε την καρδιά του Βασιλάκου από το πρώτο λεπτό

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τη ζωή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor - Νικολέττα: Η μεγάλη νικήτρια που έκλεψε την καρδιά του Βασιλάκου από το πρώτο λεπτό

Η Νικολέττα ήταν η μεγάλη νικήτρια του The Bachelor, καθώς ο Παναγιώτης Βασιλάκος την επέλεξε αντί της Βίβιαν στον χθεσινό τελικό. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι από την πρώτη κιόλας στιγμή η εκρηκτική κοκκινομάλλα κατάφερε να κλέψει την καρδιά του περιζήτητου εργένη.

Πολλές τον διεκδίκησαν. Η Μαρίνα τον πλήγωσε όταν αποχώρησε οικειοθελώς, η Χριστίνα τον στεναχώρησε με τη συμπεριφορά της, η Αντζελίνα τον μάγεψε με την τρέλα της, η Ραφαέλα τον ενθουσίασε με το κορμί της και η Βίβιαν έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό.

Η Νικολέττα φάνηκε από την αρχή όταν θα ήταν η εκλεκτή της καρδιάς του και ο Βασιλάκος δεν το έκρυψε ούτε λεπτό.

Νικολέττα Τσομπανίδου Alpha

Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο ήταν ο θυμός του όταν δεν τον φίλησε στο ομαδικό ραντεβού και του έστειλε ένα απλό φιλάκι, σκηνικό που οδήγησε στον καυγά τους έξω από τη βίλα. Τελικά ο Παναγιώτης έδωσε τριαντάφυλλο στην Νικολέττα και ο τσακωμός τους έληξε εκεί.

Νικολέττα Τσομπανίδου Βασιλάκος χωρισμός

Ποια είναι η Νικολέττα που έκλεψε την καρδιά του Βασιλάκου στο The Bachelor

H Νικολέττα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Τούμπα. Είναι cheerleader (μαζορέτα) και έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική.

Νικολέττα Τσομπανίδου Cheerleader

Στο βίντεο της παρουσίασης της είπε: “Είμαι η Νικολέττα και έχω έρθει στο Bachelor για να γνωρίσω τον έρωτα της ζωής μου. Πιστεύω ότι το δυνατό μου σημείο είναι το βλέμμα μου. Το πρώτο ραντεβού και αυτό που θέλω πάντα να είναι, είναι ένα δείπνο κοντά σε θάλασσα, το θεωρώ πολύ ρομαντικό. Δε χρειάζεται να κάνω κάτι για να κερδίσω το Bachelor, μόνο η προσωπικότητα μου χωρίς την εμφάνιση μου πιστεύω ότι αρκεί. Τον Bachelor το φαντάζομαι ψηλό, με γαλάζια μάτια και γυμνασμένο”.

Στη συνέντευξη της στο πρώτο επεισόδιο είπε: “Θα ήθελα να με δει ο Bachelor και να πάθει την πλάκα του και να μην έχει λόγια”. Όταν συστήθηκε στον Παναγιώτη, του είπε ότι είναι μαζορέτα και πως χορεύει για διάφορες ποδοσφαιρικές και μπασκετικές ομάδες. Επίσης του είπε πως περιμένει να βάλει γκολ στην καρδιά της”.

Νικολέττα Τσομπανίδου νικήτρια Bachelor

Ο Παναγιώτης είπε για εκείνη: “Είναι κοκκινομάλλα, έχει κάτι ξεχωριστό από τις άλλες, είναι μαζορέτα και έχουμε ένα κοινό “το ποδόσφαιρο””. Η Νικολέττα είπε στη συνέχεια: “Φάνηκε ότι του άρεσα, δάγκωσε και τα χείλη του σε κάποια φάση που μιλούσαμε όποτε φαντάζομαι ότι αυτό σίγουρα είναι θετικό”. Είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να κατακτήσει την καρδιά του Παναγιώτη. Ποια είναι η ηλικία της; Η Νικολέττα Τσομπανίδου είναι 21 ετών.

Νικολέττα Τσομπανίδου πλαστικές

Νικολέττα Τσομπανίδου Βασιλάκος
Νικολέττα Τσομπανίδου Instagram