Παναγιώτης Βασιλάκος: Η δημόσια εξομολόγηση στη Νικολέττα - «Αυτό με κέρδισε σε εσένα...»

Η πρώτη του ανάρτηση μετά τη νίκη της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παναγιώτης Βασιλάκος: Η δημόσια εξομολόγηση στη Νικολέττα - «Αυτό με κέρδισε σε εσένα...»

Λίγο μετά τον χθεσινό τελικό του The Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος θέλησε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση μαζί με την νικήτρια και να της κάνει μία δημόσια εξομολόγηση για όλα όσα έζησαν μαζί αλλά και γι΄αυτό που τον κέρδισε.

Οι δυο τους αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι και έτσι η Νικολέττα αποδέχθηκε το μονόπετρο που της προσέφερε με πολύ ρομαντικό τρόπο ο Παναγιώτης.

Ο περιζήτητος εργένης δεν είναι πλέον single και ετοιμάζεται να ζήσει τη ζωή του με τη Νικολέττα, αφού ήταν η παίκτρια που είχε ξεχωρίσει από την αρχή μέσα στο παιχνίδι.

«Νικολέττα μου ότι και να γράψω για εσένα είναι λίγο! Στα έχω πει όλα από κοντά αμέτρητες φορές! Είσαι ξεχωριστός άνθρωπος όπου η καλοσύνη σου ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια! Αυτό με κέρδισε σε εσένα! Μας εύχομαι ότι καλύτερο! Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει!!» έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ανεβάζοντας παράλληλα δύο φωτογραφίες με τη Νικόλ.

Παναγιώτης Νικολέττα νικήτρια
Παναγιώτης Βασιλάκος Νικολέττα Bachelor

Ποια είναι η Νικολέττα που έκλεψε την καρδιά του Βασιλάκου στο The Bachelor

H Νικολέττα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Τούμπα. Είναι cheerleader (μαζορέτα) και έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική.

Νικολέττα Τσομπανίδου Cheerleader

Στο βίντεο της παρουσίασης της είπε: “Είμαι η Νικολέττα και έχω έρθει στο Bachelor για να γνωρίσω τον έρωτα της ζωής μου. Πιστεύω ότι το δυνατό μου σημείο είναι το βλέμμα μου. Το πρώτο ραντεβού και αυτό που θέλω πάντα να είναι, είναι ένα δείπνο κοντά σε θάλασσα, το θεωρώ πολύ ρομαντικό. Δε χρειάζεται να κάνω κάτι για να κερδίσω το Bachelor, μόνο η προσωπικότητα μου χωρίς την εμφάνιση μου πιστεύω ότι αρκεί. Τον Bachelor το φαντάζομαι ψηλό, με γαλάζια μάτια και γυμνασμένο”.

Στη συνέντευξη της στο πρώτο επεισόδιο είπε: “Θα ήθελα να με δει ο Bachelor και να πάθει την πλάκα του και να μην έχει λόγια”. Όταν συστήθηκε στον Παναγιώτη, του είπε ότι είναι μαζορέτα και πως χορεύει για διάφορες ποδοσφαιρικές και μπασκετικές ομάδες. Επίσης του είπε πως περιμένει να βάλει γκολ στην καρδιά της”.

Νικολέττα Τσομπανίδου νικήτρια Bachelor

Ο Παναγιώτης είπε για εκείνη: “Είναι κοκκινομάλλα, έχει κάτι ξεχωριστό από τις άλλες, είναι μαζορέτα και έχουμε ένα κοινό “το ποδόσφαιρο””. Η Νικολέττα είπε στη συνέχεια: “Φάνηκε ότι του άρεσα, δάγκωσε και τα χείλη του σε κάποια φάση που μιλούσαμε όποτε φαντάζομαι ότι αυτό σίγουρα είναι θετικό”. Είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να κατακτήσει την καρδιά του Παναγιώτη. Ποια είναι η ηλικία της; Η Νικολέττα Τσομπανίδου είναι 21 ετών.

Νικολέττα Τσομπανίδου πλαστικές

Νικολέττα Τσομπανίδου ΒασιλάκοςΝικολέττα Τσομπανίδου Instagram