Ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Καλλιάνο - Ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Καλλιάνο - Ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον Γιάννη Καλλιάνο και την αγαπημένη του Χάρις Δαμιανού καθώς οι δυο τους αποκάλυψαν πως σύντομα πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Ο γνωστός μετεωρολόγος, ενώ ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Οι δυο τους μίλησαν στη Σάσα Σταμάτη για το μωράκι που θα τους αλλάξει τη ζωή και δεν έκρυψαν την αμέριστη χαρά τους: «Νιώθω υπέροχα. Είναι ευλογία από τον Θεό. Αισθανόμαστε ευλογημένοι», είπε η ευτυχισμένη μανούλα.

Ενώ στη συνέχεια προσέθεσε: «Θέλω να σου αποκαλύψω ότι ήταν η πρώτη φορά που είπαμε ότι θα κάνουμε παιδάκι και έμεινα έγκυος αμέσως. Επειδή το δικό μας μωρό ήρθε αμέσως, θέλω να σου πω ότι και εγώ και ο Γιάννης συμπάσχουμε με τα ζευγάρια που κάνουν πολλές προσπάθειες, ταλαιπωρούνται με την αγωνία τους και νιώθουν διπλά ευλογημένοι. Κάθε μωρό είναι ένας θησαυρός.

Δεν περίμενα να μείνω έγκυος από την πρώτη φορά, οπότε δεν είχε πάει το μυαλό μου. Μου λέει ο Γιάννης: “Κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης”. Δεν περίμενα να βγει θετικό. Του είπα: “Γιάννη, νομίζω ότι είναι θετικό”. Για δύο λεπτά δεν μιλούσε. Με αγκάλιασε και τώρα με προσέχει σαν να είμαι γυάλινη».

Γιάννης Καλλιάνος μπαμπάς

Από τη μεριά του ο Γιάννης Καλλιάνος είπε: «Νιώθω ευτυχισμένος και περιμένω μόλις γεννηθεί το μωράκι να το πάρω αγκαλιά».

Η εγκυμοσύνη αυτή έρχεται σε μία ιδιαίτερη περίοδο για την Γιάννη Καλλιάνο, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως ο μπαμπάς του ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα υγείας.

Πότε θα παντρευτεί ο Γιάννης Καλλιάνος με τη Χάρις Δαμιανού

Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό και πάλι στη Σάσα Σταμάτη: «Τέλος Μαΐου ή αρχές Ιουνίου στη Γλυφάδα, στον Αγιο Κωνσταντίνο θέλουμε, αν υπάρχει διαθεσιμότητα». Οσον αφορά το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης, και οι δύο είχαν δηλώσει έτοιμοι. «Λέμε να βάλουμε μπρος τις μηχανές», είχε δηλώσει ο πολιτικός χαριτολογώντας, ενώ η σύντροφός του είχε απαντήσει ότι «θα το θέλαμε πολύ».