The Bachelor: Η ερωτική εξομολόγηση της Νικολέττας στον Παναγιώτη μετά τη νίκη της

Το τρυφερό μήνυμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Η ερωτική εξομολόγηση της Νικολέττας στον Παναγιώτη μετά τη νίκη της

Λίγο μετά τη μεγάλη νίκη της στο The Bachelor, η Νικολέττα αποφάσισε να κάνει μία ιδιαίτερη εξομολόγηση στον Παναγιώτη Βασιλάκο με την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η εκρηκτική κοκκινομάλλα κατάφερε να φύγει από το ριάλιτι με το μονόπετρο στο χέρι - δείτε εδώ πώς της το έδωσε ο Βασιλάκος - και με τον περιζήτητο εργένη ο οποίος πλέον μπορεί και επίσημα να δηλώνει σε σχέση.

Έτσι, στο Instagram της ανέβασε φωτογραφίες από τον μεγάλο τελικό και μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τοννέο αγαπημένο της.

«Για πάντα θα μείνω αν ρωτάς.@vasilakospanagiotis12 Ένα όμορφο ταξίδι ξεκινάει για εμάς τους δύο! Είμαι πολύ τυχερή που γνώρισα έναν άνθρωπο σαν τον Παναγιώτη, με τόσο καθαρή ψυχή! Ευχαριστώ καρδιά μου για όλες τις στιγμές που μου χάρισες! Ανυπομονώ να ζήσουμε ακόμα περισσότερες μοναδικές στιγμές μαζί! Σου το είχα πει δεν θα έφευγα αν δεν φεύγαμε μαζί. Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη όλων σας!!!!!».

The Bachelor Νικολέττα

Από τη μεριά του και ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε μία εξομολόγηση στη Νικολέττα στο Instagram

Λίγο μετά τον χθεσινό τελικό του The Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος θέλησε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση μαζί με την νικήτρια και να της κάνει μία δημόσια εξομολόγηση για όλα όσα έζησαν μαζί αλλά και γι΄αυτό που τον κέρδισε.

Οι δυο τους αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι και έτσι η Νικολέττα αποδέχθηκε το μονόπετρο που της προσέφερε με πολύ ρομαντικό τρόπο ο Παναγιώτης.

Ο περιζήτητος εργένης δεν είναι πλέον single και ετοιμάζεται να ζήσει τη ζωή του με τη Νικολέττα, αφού ήταν η παίκτρια που είχε ξεχωρίσει από την αρχή μέσα στο παιχνίδι.

«Νικολέττα μου ότι και να γράψω για εσένα είναι λίγο! Στα έχω πει όλα από κοντά αμέτρητες φορές! Είσαι ξεχωριστός άνθρωπος όπου η καλοσύνη σου ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια! Αυτό με κέρδισε σε εσένα! Μας εύχομαι ότι καλύτερο! Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει!!» έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ανεβάζοντας παράλληλα δύο φωτογραφίες με τη Νικόλ.

Παναγιώτης Νικολέττα νικήτριαΠαναγιώτης Βασιλάκος Νικολέττα Bachelor