Λευτέρης Σουλτάτος: Στην τηλεόραση ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη - Σε ποια εκπομπή θα τον δούμε;

Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λευτέρης Σουλτάτος: Στην τηλεόραση ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη - Σε ποια εκπομπή θα τον δούμε;

Ο αγαπημένος σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρης Σουλτάτος, ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση και συγκεκριμένα να δώσει την πρώτη του συνέντευξη, στην εκπομπή Roomies του Mega με την Κατερίνα Ζαρίφη, την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Μαρία Σολωμού.

Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο ωστόσο δεν έχουμε δει ποτέ τους δυο τους σε κάποια κοινή τηλεοπτική εμφάνιση, ενώ από τη μεριά του ο Λευτέρης Σουτλάτος δεν έχει βγει ποτέ ξανά στο «γυαλί». Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν ανταλλάσσουν τρυφερά μηνύματα στα social media.

Σήμερα το απόγευμα ωστόσο θα επισκεφθεί τις τρεις κυρίες του Mega και θα κάνει τις δικές του αποκαλύψεις.

Τα κορίτσια μπαίνουν στην κουζίνα, σεφ…άρουν με τον Λευτέρη Σουλτάτο και μαθαίνουν όλα τα μυστικά για λαχταριστές δημιουργίες, ενώ από το σπίτι δε θα μπορούσαν να λείπουν τα alter ego τους, η Τατιανή, η Κλημεντίνη και η Λιλί που σχολιάζουν τα πάντα, ακόμη και τις ίδιες τις «Roomies».

Παράλληλα, οι Roomies θα συναντήσουν και την Ματίνα Νικολάου.

Τι είχε αποκαλύψει η Βάσω Λασκαράκη στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη για τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η Βάσω Λασκαράκη μπορεί να είναι ήδη μαμά και να υπερλατρεύει την κόρη της Εύα, τον καρπό του τότε έρωτά της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά αισθάνεται σίγουρη και θέλει η τώρα οικογένειά της να μεγαλώσει.

Πέραν της προσωπικής της ζωής, μίλησε και για τα επαγγελματικά της αναφέροντας τον λόγο που αυτή την περίοδο αποφάσισε να απέχει από τα τηλεοπτικά. Δείτε το παρακάτω βίντεο με όλη την συνέντευξή της: