Ημέρα γιορτής για τον Σουλτάτο - Ο ασύλληπτος τρόπος που του ευχήθηκε η Βάσω Λασκαράκη

Δεν πάει το μυαλό σας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ημέρα γιορτής για τον Σουλτάτο - Ο ασύλληπτος τρόπος που του ευχήθηκε η Βάσω Λασκαράκη

Γιορτή έχουν σήμερα στο σπίτι τους η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, καθώς ο αγαπημένος σεφ γιορτάζει το όνομα του. Μάλιστα, η σύζυγος του θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια με τον πιο ασύλληπτο τρόπο. Έναν τρόπο που γνωρίζουν πολύ καλά στην Κρήτη.

Το ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2018, παντρεύτηκε στην πανέμορφη Κρήτη με καλεσμένους μόνο πρόσωπα κοντινά από την οικογένεια τους. Σήμερα... είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

«Είναι πολύ δύσκολο. Είναι μια βαθιά προσωπική μάχη με το εαυτό σου, με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί μαζί, με το ότι είσαι μάνα, γυναίκα, σε ποια ηλικία βρίσκεσαι. Περνάς από χιλιάδες ερωτήματα στο κεφάλι σου, απορίες, μάχες προσωπικές, ανασφάλειες, πέφτεις, ξανασηκώνεσαι», είχε πει η Βάσω Λασκαράκη την πρώτη φορά που είχε μιλήσει για τη σχέση τους.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο σεφ Λευτέρης Σουλτάτος γνωρίστηκαν στην Κρήτη πριν από περίπου δυόμιση χρόνια, όταν ακόμη η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Τότε η γνωριμία τους περιορίστηκε σε φιλικό επίπεδο. Μετά όμως το διαζύγιο της ήρθαν πιο κοντά και δεν άργησε να ανάψει η σπίθα ανάμεσα τους.

Σήμερα λοιπόν μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και στο Instagram δεν διστάζουν να "τσαλακωθούν" τρολάροντας ο ένας τον άλλον.

Αυτός είναι ο τρόπος που ευχήθηκε η Λασκαράκη στον Σουλτάτο για την γιορτή του

Στο σπίτι του το ζευγάρι έχει γιορτή και η ηθοποιός θέλησε να του ευχηθεί δημόσια αναρτώντας δυο εντυπωσιακές φωτογραφίες τους από εξόρμηση τους.

Στην λεζάντα της ανάρτησης της η Βάσω Λασκαράκη έγραψε «χαίρομαι εγώ που σ´αγαπώ! Η μαντινάδα δίκη μου να τα λέμε κι αυτά».

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος

Όπως ήταν λογικό και επόμενο οι ευχές από τους διαδικτυακούς τους φίλους έπεσαν σαν την βροχή στα σχόλια.