Έπεσε θύμα ληστείας ο Λάκης Γαβαλάς - «Σκούπισα τα δάκρυά μου πριν μπω στο πλατό»

Το έμαθε λίγο πριν βγει στο Έλα Χαμογέλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έπεσε θύμα ληστείας ο Λάκης Γαβαλάς - «Σκούπισα τα δάκρυά μου πριν μπω στο πλατό»

O Λάκης Γαβαλάς ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής πως μόλις λίγα λεπτά πριν μπει στο πλατό έμαθε πως έπεσε θύμα ληστείας, γεγονός που τον έκανε να «λυγίσει».

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας ήταν αρκετά ταραγμένος καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν ληστέψει κτίριό του στην Κάντζα.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξεκαθάρισε πως κάποια στιγμή πρέπει το κράτος να κάνει κάτι για αυτά τα περιστατικά, ενώ αναφέρθηκε και στο My Style Rocks στο οποίο επέστρεψε μετά από μικρή απουσία.

«Ως Έλληνας πολίτης φορολογούμενος και αυτό θα σας το πω γιατί τα κλάματά μου τα σκούπισα λίγο πριν μπω, θεωρώ ότι το κράτος έπρεπε να με έχει προστατέψει γιατί και εχθές το βράδυ μέχρι το πρωί άνθρωποι που είναι τσιγγάνοι, λέω αυτή τη λέξη δυστυχώς παρόλο που αγαπώ πολύ αυτή τη ράτσα, μπήκαν και έκλεψαν το κτίριό μου.

Αυτοί οι άνθρωποι είχαν βρεθεί και είχαν καταδικαστεί πριν ένα μήνα, δεν ξέρω αν είναι αυτοί ή άλλοι, οι οποίοι ξαναμπήκαν πάλι. Η αστυνομία είναι στη διαδικασία αποτυπωμάτων. Στην εταιρία μου στην Κάντζα. Αυτό το κτίριο φιλοξένησε 300 άτομα, εγώ μπήκα ο ίδιος φυλακή γιατί ήθελα να σώσω το προσωπικό μου και για εμένα δεν με πείραζε. Το κράτος δεν προστατεύει καταστάσεις και πράγματα και πάνε προς την καταστροφή» είπε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής.

Ποιο ήταν το περιστατικό που σημάδεψε τον Λάκη Γαβαλά;

Ένα άγνωστο περιστατικό για τη ζωή του αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή Roomies το απόγευμα του Σαββάτου. Ο σχεδιαστής και κριτής του My Style Rocks μίλησε για όλα.

“H πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν ταξίδευα από την Γενεύη στο Μιλάνο γιατί δούλευα την ίδια μέρα, φτάνω το βράδυ έχω πυρετό και κάνω σόου. Αυτό για μένα ήταν χειρότερο από φυλακή και από οτιδήποτε. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή γιατί δεν είχα κομπάρσους, ενώ στην φυλακή είχα 2.348 κομπάρσους.”

“Μετά από λίγο καιρό στην φυλακή όταν άρχισαν οι δικηγόροι και μου έλεγαν θα βγεις σε μία εβδομάδα, θα βγεις σε δύο εβδομάδες, θα βγεις σε 3, τους λέω παιδιά θα μακρύνει το μαλλί, θα χαλάσει το χρώμα, κάντε το αν είναι τώρα.

Σε 3 μήνες δεν θα είμαι ο ίδιος δεν θα με γνωρίζουν. Κάνω ένα τσακ πάω στον αρχιφύλακα και του λέω πόσα άτομα έχει η φυλακή; 2.348 δεν θυμάμαι ακριβώς, λέω όλοι αυτοί είναι κομπάρσοι, κάνουμε ένα φιλμ που θα έχει να κάνει με την φυλακή. Τέλος πάντων άρχισαν εκεί να με φωνάζουν συγκρατούμενοι μου για να κουβεντιάσουμε, άλλοι μίλαγαν για απαγωγές, άλλοι για σκοτωμούς, για σακουλάκια, ούτε που καταλάβαινα τι συζήταγαν, εγώ μίλαγα για στριφώματα και δεν με ξανά κάλεσαν να μιλήσουμε”. Δείτε γιατί δάκρυσε ο Λάκης στο My style rocks

Όταν ρωτήθηκε πόσο δύσκολη ήταν η περίοδος στην φυλακή, απάντησε:

“Το τρίμηνο δεν ήταν εύκολο, ήταν τρελό, τραγικό”.