Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

J2US: Ο Κοκλώνης έκανε live πρόταση στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Πώς απάντησε ο παρουσιαστής;

J2US: Ο Κοκλώνης έκανε live πρόταση στον Ανδρέα Μικρούτσικο
News 20.12.2020 08:35
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν χθες βράδυ καλεσμένος στο live του J2US, και λίγο μετά την εμφάνισή του, ο Νίκος Κοκλώνης δε δίστασε να του κάνει μία on air πρόταση για να συνεργαστούν, τώρα που το Big Brother, έφτασε στο τέλος του.

Η συμπάθεια που τρέφουν ο ένας για τον άλλον είναι γνωστή και έτσι η χθεσινή συνάντησή τους είχε λίγο απ' όλα. Άλλωστε είχε γίνει γνωστό πως ο Νίκος Κοκλώνης ήθελε να τον φέρει και σε ένα από τα προηγούμενα live του J2US, ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ.

Ο παρουσιαστής ετοίμασε στον Ανδρέα Μικρούτσικο μία ξεχωριστή έκπληξη όσο βρισκόταν πάνω στη σκηνή, καθώς έβγαλε ξαφνικά στο τηλέφωνο την αγαπημένη φίλη του Σοφία Βόσσου, γεγονός που τον συγκίνησε ιδιαίτερα.

«Είναι πολύ καλά η Σοφία στην υγεία της, θα περάσουμε τα Χριστούγεννα μαζί. Μου στέκεται μια ζωή. Πέρασα μια δύσκολη περιπέτεια η Σοφία ήταν εκεί, με πήρε σπίτι της με ντάντεψε, μετά την ντάντεψα εγώ. Είμαστε δυο άνθρωποι και για τα εύκολα και για τα δύσκολα, για τα πάντα. Αυτό θα συνεχίσει μια ζωή», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η πρόταση του Νίκου Κοκλώνη στον Ανδρέα Μικρούτσικο στη σκηνή του J2US

Ο Νίκος Κοκλώνης, δε δίστασε να προτείνει στον Ανδρέα Μικρούτσικο να συνεργαστούν αν και εκείνος δε δεσμεύτηκε για τίποτα. Ωστόσο ακούστηκε η περίπτωση του Fame Story, το οποίο είχε παρουσιάσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην πρώτη του σεζόν.

Fame Story Ανδρέας Μικρούτσικος

Η «σπόντα» του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Άννα Μαρία του Big Brother

Ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε: «Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη η νικήτρια του Big Brother, αυτό που έκανε χθες ήταν ρόλος ή ήταν αληθινό; Που φίλαγε την κάμερα και όλα αυτά που είδαμε».

Τότε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε: «Δεν ήταν στημένο, άγνωσται αι βουλαί της ψυχής της Άννα Μαρίας. Αν θέλεις να με ρωτήσεις γι’ αυτά, προτιμώ να ακούσω την ερώτηση της Βίκυς».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Οργισμένος μετά τον τελικό του Big Brother ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Έφυγε από το στούντιο

Big Brother: Ενοχλημένος ο Μικρούτσικος με Βαρθακούρη και ΣΚΑΙ - «Παλιά σας τέχνη κόσκινο»

Share