J2US: Μαζί στη σκηνή Καιτή Γαρμπή και Δέσποινα Βανδή - Η σκηνή ζηλοτυπίας για τον Σχοινά που δεν γνώριζε κανείς

Απίστευτη ιστορία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US: Μαζί στη σκηνή Καιτή Γαρμπή και Δέσποινα Βανδή - Η σκηνή ζηλοτυπίας για τον Σχοινά που δεν γνώριζε κανείς

Χθες βράδυ στο live του J2US, η Καίτη Γαρμπή και η Δέσποινα Βανδή βρέθηκαν μαζί στη σκηνή και τραγούδησαν, ενώ παράλληλα διηγήθηκαν και μία απίστευτη σκηνή ζηλοτυπίας που είχε κάνει η πρώτη στη δεύτερη για τα μάτια του Διονύση Σχοινά.

Οι δύο επιτυχημένες τραγουδίστριες ερμήνευσαν το τραγούδι «Επιτέλους» και συγκίνησαν με την ερμηνεία τους ενώ έκαναν και όλο το στούντιο να τραγουδά μαζί τους.

Λίγο πριν ξεκινήσουν να λένε το τραγούδι, η Καίτη Γαρμπή ζήτησε από τη Βανδή να πει στον κόσμο την ιστορία της και εκείνη είπε:

«Ήταν το 1993 στο Posidonio, βούλιαζε τότε η Ελλάδα με την Καίτη. Εγώ μόλις είχα πρωτοκατέβει στην Αθήνα με τον Βασίλη Καρρά. Κάναμε φωνητικά τότε στην Καίτη μαζί με τον Διονύση Σχοινά. Η Καίτη είναι μπροστά και εμείς ήμασταν backstage και κοιτούσαμε πίσω από την κουρτίνα για να συντονιστούμε και λέγαμε και τα δικά μας.

Γαρμπή Βανδή J2US

Και εκεί που μιλάμε και κοιτάμε από την κουρτινούλα ξαφνικά λέμε “Ρε συ που είναι η Καίτη;”. Και εκεί που λέω “που είναι, που είναι;” ξαφνικά αισθάνομαι ένα χέρι από πίσω να με τραβάει από τα μαλλιά και να μου λέει “Τι κάνεις εδώ με τον Διονύση;», είπε η Δέσποινα Βανδή και ξέσπασαν όλοι σε γέλια.

Φυσικά το ζευγάρι είναι μαζί και αγαπημένο όλο αυτά τα χρόνια ενώ μέχρι και σήμερα δείχνουν την αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον.

Πώς έκανε ο Διονύσης Σχοινάς πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή

Η ελληνική τηλεόραση ζούσε περιόδους άνθησης με τα φαντασμαγορικά σόου του MEGA και της Ρούλας Κορομηλά να μονοπωλούν τις βραδιές Σαββάτου. Καλεσμένη στην εκπομπή «Μπράβο» πριν από 23 χρόνια, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς. Οι τραγουδιστές που ήταν και ζευγάρι, είχαν μόλις κυκλοφορήσει ένα ντουέτο μαζί και ετοιμάζονται να το τραγουδήσουν για το τηλεοπτικό κοινό.

Η Ρούλα Κορομηλά και η παραγωγή της εκπομπής φαίνεται πως ήταν «μιλημένοι» με μόνη την Καίτη Γαρμπή να παραμένει σε άγνοια. Το στιγμιότυπο της πρότασης γάμου έχει καταγραφεί χωρίς αμφιβολία στα πιο ξεχωριστά της ελληνικής τηλεόρασης.