The Bachelor: Στο Σύνταγμα μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας Βασιλάκος και Νικολέττα - Κυκλοφορούσαν χωρίς μάσκες

Φωτογραφίες και βίντεο ντοκουμέντο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor: Στο Σύνταγμα μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας Βασιλάκος και Νικολέττα - Κυκλοφορούσαν χωρίς μάσκες

Το ζευγάρι που προέκυψε από τον μεγάλο τελικό του The Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα Τσομπανίδου, έκαναν χθες βόλτα στο Σύνταγμα, ενώ είχε περάσει η ώρα και υπήρχε απαγόρευση κυκλοφορίας, ενώ μάλιστα δεν φορούσαν και τις μάσκες τους.

Οι δυο τους μετά την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη, πέρασαν όλη τη μέρα μαζί και μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς της φίλους κοινά στιγμιότυπα στα οποία δεν έκρυψαν τον έρωτά τους.

Μερικά από αυτά τα στιγμιότυπα ωστόσο παραβίαζαν τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, ο Βασιλάκος ανέβασε το insta story που θα δείτε παρακάτω μετά τις 10 μ.μ, ώρα κατά την οποία η κυκλοφορία δεν επιτρέπεται σε κανένα σημείο της χώρας.

Bachelor Νικολέττα Βασιλάκος Σύνταγμα

Το ζευγάρι κυκλοφορούσε επιπλέον χωρίς μάσκα και μάλιστα στο πιο κεντρικό σημείο της χώρας, την πλατεία Συντάγματος.

Βασιλάκος Νικολέττα απαγόρευση κυκλοφορίας

Ποια είναι η Νικολέττα που έκλεψε την καρδιά του Βασιλάκου στο The Bachelor

H Νικολέττα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Τούμπα. Είναι cheerleader (μαζορέτα) και έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική.

Νικολέττα Τσομπανίδου Cheerleader

Στο βίντεο της παρουσίασης της είπε: “Είμαι η Νικολέττα και έχω έρθει στο Bachelor για να γνωρίσω τον έρωτα της ζωής μου. Πιστεύω ότι το δυνατό μου σημείο είναι το βλέμμα μου. Το πρώτο ραντεβού και αυτό που θέλω πάντα να είναι, είναι ένα δείπνο κοντά σε θάλασσα, το θεωρώ πολύ ρομαντικό. Δε χρειάζεται να κάνω κάτι για να κερδίσω το Bachelor, μόνο η προσωπικότητα μου χωρίς την εμφάνιση μου πιστεύω ότι αρκεί. Τον Bachelor το φαντάζομαι ψηλό, με γαλάζια μάτια και γυμνασμένο”.

Στη συνέντευξη της στο πρώτο επεισόδιο είπε: “Θα ήθελα να με δει ο Bachelor και να πάθει την πλάκα του και να μην έχει λόγια”. Όταν συστήθηκε στον Παναγιώτη, του είπε ότι είναι μαζορέτα και πως χορεύει για διάφορες ποδοσφαιρικές και μπασκετικές ομάδες. Επίσης του είπε πως περιμένει να βάλει γκολ στην καρδιά της”.

Νικολέττα Τσομπανίδου νικήτρια Bachelor

Ο Παναγιώτης είπε για εκείνη: “Είναι κοκκινομάλλα, έχει κάτι ξεχωριστό από τις άλλες, είναι μαζορέτα και έχουμε ένα κοινό “το ποδόσφαιρο””. Η Νικολέττα είπε στη συνέχεια: “Φάνηκε ότι του άρεσα, δάγκωσε και τα χείλη του σε κάποια φάση που μιλούσαμε όποτε φαντάζομαι ότι αυτό σίγουρα είναι θετικό”. Είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να κατακτήσει την καρδιά του Παναγιώτη. Ποια είναι η ηλικία της; Η Νικολέττα Τσομπανίδου είναι 21 ετών.

Νικολέττα Τσομπανίδου πλαστικές

Νικολέττα Τσομπανίδου ΒασιλάκοςΝικολέττα Τσομπανίδου Instagram