Αντώνης Αλεξανδρίδης: Ευχαρίστησε δημόσια τον Μικρούτσικο για το σχόλιο στον τελικό του Big Brother

«Δικαιώθηκα...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αντώνης Αλεξανδρίδης: Ευχαρίστησε δημόσια τον Μικρούτσικο για το σχόλιο στον τελικό του Big Brother

Λίγο μετά τον μεγάλο τελικό του Big Brother και μετά το σχόλιο που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη περίπτωσή του, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης θέλησε να τον ευχαριστήσει δημόσια, ξεκαθαρίζοντας πως με την αναφορά του αυτή, δικαιώθηκε.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά τη διάρκεια του τελικού δε δίστασε να πει πως ήταν άδικο που η παραγωγή δεν έφερε ποτέ τον Κρητικό παίκτη στο πλατό προκειμένου να συζητηθούν τα όσα έγιναν με την περιβόητη ατάκα του.

Ο Χάρης Βαρθακούρης αντέδρασε με τη φράση του αυτή και τον έκοψε, γεγονός που οδήγησε στην ενόχληση του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Big Brother Μικρούτσικος

Από τη μεριά του ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο οποίος παρακολουθεί τόσους μήνες το Big Brother να τον αντιμετωπίζει σαν να μην υπήρξε ποτέ μέσα στο παιχνίδι, πήρε θέση με ένα βίντεο που ανέβασε στα social media και είπε το δικό του «ευχαριστώ» στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Καλησπέρα! Με αυτό το βίντεο θέλω να ευχαριστήσω αυτόν τον τεράστιο τον Ανδρέα Μικρούτσικο που κατάφερε χθες, αυτό που δεν κατάφερε μια ολόκληρη παραγωγή σε τρεις μήνες. Κύριε Ανδρέα χθες το βράδυ δικαιώθηκα χάρη σε εσάς. Ένιωθα κι εγώ ότι καθόμουν στον καναπέ μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά πάντα.

Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους τους συμπαίκτες μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στήριξε και με στηρίζει καθημερινά και κλείνοντας να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους», είπε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης.

Τι ακριβώς συνέβη στο σπίτι με την ατάκα του Αλεξανδρίδη σύμφωνα με τον ίδιο

«Ονομάζομαι Αλεξανδρίδης Αντώνης είμαστε εδώ ένα μήνα ακριβώς μετά την αποχώρησή μου από το παιχνίδι. Από τη πρώτη μέρα που αποχώρησε με παίρνανε τα κανάλια να βγω να μιλήσω και είπα ναι σε όλους, όταν έκανα τον πρόλογο ότι η αλήθεια είναι διαφορετική και δεν είμαι αυτό που λέτε άρχισαν τα θα σε πάρω κτλ.….

Μπήκαμε στο παιχνίδι με ένα βίντεο που τραβήχτηκε τον Μάρτιο και εμφανίζομαι ως ομοφοβικός εγώ που έχω εργαστεί 12 χρόνια νύχτα, που έχω γνωρίσει όλους τους διαφορετικούς τύπους ανθρώπων, που έχω δουλέψει στο Λονδίνο το 2010 και έκανα τρεις δουλειές η μια εκ των οποίων σε γκέι κλαμπ. Η μια από τις ερωτήσεις που μου κάνανε είναι τι άποψη έχω για τους γκέι.

Αντώνης Αλεξανδρίδης Big Brother

Η απάντηση ήταν ότι δεν έχω κανέναν πρόβλημα αρκεί να μην περάσεις τις κόκκινες γραμμές μου, να βγούμε να κάνουμε παρέα αλλά μην περάσεις τις κόκκινες γραμμές μου. Στην αρχή της απάντησής μου έλεγα ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα. Στο παιχνίδι μπήκε ο Θέμης ένα πάρα πολύ καλό παιδί, που ήταν διαφορετικό… μπήκε στο παιχνίδι και τον είπα Θεμιστοκλή και μου λέει “όχι Θέμης”. Αυτό την επόμενη μέρα το σκεφτόμουν μήπως παρεξηγήθηκε και τον έπιασα και μιλήσαμε για τις ζωές μας.

Φυσικά δεν το είδατε γιατί εγώ μπήκα μέσα σαν ο ομοφοβικός… Ένα άλλο απόσπασμα ήταν όταν ζήτησα από τον Θέμη να τον βάψω, τον έβαψα του έβαλα ένα μαύρο πουκάμισο και είπαμε ότι θα βγούμε έξω και θα τον λέμε Σήφη, βγήκαμε έξω και γέλασαν όλοι. Δε το είδατε ποτέ… Ο ομοφοβικός με τον γκέι παρέα;» είπε αρχικά ο Αντώνης Αλεξανδρίδης.

«To επόμενο θέμα είναι για τους ανθρώπους με τα περιττά κιλά. Με την Αφροδίτη που ήταν στο σπίτι κάναμε πλάκα για τα κιλά της είπα ότι το χιούμορ μου είναι πιο καυστικό αλλά αν έχει πρόβλημα να μου το πει και μου είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα” είπε για τις κατηγορίες που του έχουν προσάψει για ρατσιστικά σχόλια κατά των γυναικών με παραπάνω κιλά περιγράφοντας και κάποια περιστατικά».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο επίμαχο βίντεο για τις δηλώσεις περί βιασμού, το οποίο μάλιστα τον οδήγησε και στην απομάκρυνσή του από το σπίτι του “Μεγάλου Αδερφού”.

«Είναι η μέρα Κυριακή. Με καλούν στο δωμάτιο επικοινωνίας και εδώ έχουμε ένα τριπλοκομμένο βίντεο. Με ρώτησαν τι έχω να πω για τη συζήτηση, που έκανα με τα δίδυμα και τη φράση “αδειάζω το πακέτο μου αλλιώς βιασμός” στην αρχή το πήρα για πλάκα και λέω δε κατάλαβα, ζήτησα να μου δείξουν ένα βίντεο για να καταλάβω, μου λένε “στο θυμίζω.. Λέω “δε μπορώ να καταλάβω”.

Αλεξανδρίδης Μικρούτσικος

Μου είπαν να βγω έξω και να γυρίσω μετανιωμένος να απολογηθείς. Βγαίνω και σκέφτομαι τι έχω πει, που το έχω πει και τι έχω κάνει. Μπαίνω μέσα χωρίς να ξέρω τι έχω κάνει.. Βγαίνω έξω και μου λένε “είναι η τελευταία σου ευκαιρία”. Βγαίνω έξω και τρώω ένα μπισκότο όπως φαίνεται στο βίντεο. Με ξαναφωνάζουν και μου λένε ότι πρέπει να φύγω. Ρώτησα γιατί και δε μου εξήγησαν…” Ο ίδιος μάλιστα τόνισε:

«Με φώναξε ο ένας από τους δίδυμους και με ρώταγαν για δικά τους θέματα που είχαν. Τους είπα αρχικά να το πάρουν στην πλάκα. Τους είπα ότι εγώ το έχω δει στην πλάκα, άμα κάτσεις λέω να ασχοληθείς εδώ μέσα μπορείς να πηγαίνεις κάθε βράδυ με άλλη μέχρι να αδειάσει το πακέτο εννοώντας το πακέτο τον προφυλακτικών που μας έδωσαν από την παραγωγή. Και άρχισα να κάνω νοήματα με το Χάος, έχουμε αλλάξει στόμφο και κάνουμε πλάκα και λέω “κάθε βράδυ με άλλη”, το κόβω και λέω “βιασμός” δεν είπα βίασμα.

Έκανα πλάκα, φυσικά και δε γίνεται πλάκα με αυτή τη λέξη… Ας βγει μια γυναίκα να πει ότι της έχω τραβήξει μια τρίχα από τα μαλλιά γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, Τη λέξη την είπα, αλλά πως την είπα.. Και έχω βγει να κατηγορούμαι από όλη την Ελλάδα., έχουμε τόσα προβλήματα και ασχολήθηκαν με εμένα, έφτασε το θέμα στη Βουλή. Δεν κατηγορώ καμία παραγωγή και κανένα κανάλι, δικηγόρο έχω βάλει για αυτούς που μου στέλνουν απειλητικά μηνύματα».