Στη μεγάλη οθόνη το Κωνσταντίνου και Ελένης; - Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα

Θα δούμε το σίριαλ να γίνεται ταινία;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στη μεγάλη οθόνη το Κωνσταντίνου και Ελένης; - Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνου και Ελένης, καθώς όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, το σίριαλ ενδέχεται να επιστρέψει, αυτή τη φορά όμως στη μεγάλη οθόνη.

Από τη μέρα που επέστρεψε το Καφέ της Χαράς, πολλοί ήταν αυτοί που ζήτησαν την επιστροφή του Κωνσταντίνου και Ελένης.

Κωνσταντίνου και Ελένης ταινία

Ο Χάρης Ρώμας και η Ελένη Ράντου, όμως, δε δείχνουν πρόθυμοι, όπως έχουν δηλώσει πολλές φορές, να κάνουν κάτι, για να ικανοποιηθεί το αίτημα. Και ο πρώτος ξεκαθάρισε, ότι ταινία δεν πρόκειται να γίνει με το «Κωνσταντίνου και Ελένης», όπως επεσήμανε στο ρεπορτάζ του ο Χάρης Λεμπιδάκης, σταματώντας κάθε εκκολαπτόμενο σενάριο για την επάνοδο της σειράς και, έστω, τη μεταφορά της στο σινεμά.

Λίγα λόγια για τη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης

Η σειρά διαδραματίζεται στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στην οδό Σπύρου Λούη, όπου σε ένα νεοκλασικό σπίτι συγκατοικούν δύο τελείως αντίθετοι χαρακτήρες, ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός (Χάρης Ρώμας) και η Ελένη Βλαχάκη (Ελένη Ράντου).

Η συγκατοίκηση αυτή προέκυψε ξαφνικά μετά από νομικό πρόβλημα. Ο θείος του Κωνσταντίνου, στον οποίο ανήκε το σπίτι, άφησε δύο διαθήκες πριν το θάνατό του, από τις οποίες η μία κληροδοτούσε το σπίτι στον Κωνσταντίνο και η άλλη στην Ελένη. Επειδή ήταν άγνωστο το ποια ήταν η πιο πρόσφατη (άρα και η έγκυρη, εφόσον θα αναιρούσε την προηγούμενη), το σπίτι δεν γινόταν να το έχει στην κατοχή του ούτε ο Κωνσταντίνος, ούτε η Ελένη. Στην αντιθετική σχέση τους, θεμελιώνονται τα επεισόδια της σειράς.

Κωνσταντίνου και Ελένης Χάρης Ρώμας

Στις ζωές των δύο κεντρικών χαρακτήρων υπάρχουν παράλληλα και άλλοι τέσσερις άνθρωποι. Ο Μάνθος Φουστάνος (Βασίλης Κούκουρας), η Πέγκυ Καρρά (Μαρία Λεκάκη), η Ματίνα Μανταρινάκη (Καλλιρρόη Μυριαγκού) και ο Νικόλας Βαρθακούλιας (Στέργιος Νένες). Οι χώροι όπου συνήθως εκτυλίσσονται τα γεγονότα, είναι το σπίτι των Κωνσταντίνου και Ελένης, το σπίτι του Μάνθου και το μπαρ στο οποίο εργάζονται η Ελένη, η Πέγκυ και ο Νικόλας.