Χάρης Ρώμας: «Στόλισε» τη Σοφία Μουτίδου - «Με πείραξε όλο αυτό...»

Απααφάλισε για όσα έγιναν μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χάρης Ρώμας: «Στόλισε» τη Σοφία Μουτίδου - «Με πείραξε όλο αυτό...»

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν με τη συμμετοχή της Σοφίας Μουτίδου στο Καφέ της Χαράς και στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους. Ο ίδιος μάλιστα τόνισε πως τον πείραξε πολύ όλη η αυτή η ιστορία που έγινε δημόσια.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για το συγκεκριμένο θέμα και ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά, πως η Σοφία Μουτίδου είχε πολλές απαιτήσεις και πως δεν ήταν εφικτό να συνεργαστεί μαζί της ολόκληρο το καστ.

«Ήταν κάποια στιγμή να μπει και η Σοφία. Είχαμε στο μυαλό μας να της γράψουμε μια ιστορία γιατί το αξίζει, είναι σούπερ ταλαντούχα. Να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Είσαι στο Open, έχεις καθημερινή εκπομπή και έχεις πρόβλημα για το πόσο θα παίξεις και τι πάρεις, συγγνώμη… Και σου λέει αυτό είναι έτσι, αυτό είναι αυτό, θα έρχομαι λίγες ώρες να παίζω… Να υποχρεώσεις όλο το κάστινγκ να στρέφεται γύρω από ένα πρόσωπο που έρχεται να κάνει ένα μεγάλο γκεστ;

Χάρης Ρώμας Σοφία Μουτίδου

Και να σου λέει ότι μπορώ μόνο Δευτέρα και Τρίτη και μέχρι τη 1 το μεσημέρι γιατί μετά πηγαίνω και βάφομαι για την εκπομπή που παρουσιάζω; Μα, πόσο χατίρι να κάνεις σε έναν άνθρωπο; Με πειράζει που έγινε δημόσια γιατί αυτό έπρεπε να γίνει μεταξύ μας. Το είδε έτσι κι ελπίζω να της έχει περάσει γιατί δεν έχουμε ξαναμιλήσει από τότε», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Τι είχε πει η Σοφία Μουτίδου για τον Χάρη Ρώμα και το Καφέ της Χαράς

«Έχω κάνει ένα βίντεο γιατί με ξαναρωτάτε. Δεν με απασχολεί καθόλου γιατί εγώ είπα ότι θα τοποθετηθώ με το βίντεο και δεν θέλω να τοποθετηθώ ξανά. Κανένα πρόβλημα που είπε ότι δεν ισχύει τίποτα, δεν θα αποδείξει ποιος τον έχει μεγαλύτερο. Έκανα ένα βίντεο, είπα την θέση μου και τώρα ότι ειπωθεί δεν θα ξαναπώ.

Έφαγα ήδη μια Δευτέρα μου με αυτό γιατί ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου σε όλη την Ελλάδα. Είναι το βίντεο αναρτημένο, το βλέπουν όλοι, μυαλό έχει ο κόσμος να κρίνει. Δεν πρόκειται να με ενεργοποιήσει και να μου ιδρώσει το αυτί τίποτα. Αφού είδες το βίντεο τότε γιατί με ρωτάς;», είπε μεταξύ άλλων.