My Style Rocks: Αναστάτωσε το πλατό του ΣΚΑΪ με τον χορό της η Έλενα Χριστοπούλου

Μοναδικό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αναστάτωσε το πλατό του ΣΚΑΪ με τον χορό της η Έλενα Χριστοπούλου

Σήμερα το απόγευμα παρακολουθήσαμε τον μεγάλο και πολυαναμενόμενο τελικό του My Style Rocks. Ένα από τα acts που ξεχώρισαν, ήταν και ο αισθησιακός χορός της Έλενας Χριστοπούλου που κατάφερε να αναστατώσει το πλατό του ΣΚΑΪ.

Η αγαπημένη κριτής εμφανίστηκε με ένα μάξι φόρεμα με σκίσιμο και ψηλές γόβες, και την ώρα που έμπαινε στο πλατό ξεκίνησε να παίζει ένα κλασικό ταγκό.

Η Έλενα Χριστοπούλου χόρεψε μαζί με τον παρτενέρ της και η εμφάνισή της ήταν τόσο εντυπωσιακή που τόσο οι παίκτες όσο και οι υπόλοιπου κριτές μαζί με την Κατερίνα Στικούδη, έμειναν με το στόμα ανοιχτό, κάτι που συνέβη βέβαια και με την ανακοίνωση της νικήτριας.

Τι πρότζεκτ θα αναλάβει η Έλενα Χριστοπούλου μετά το My Style Rocks

Όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται - η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα πάρει νέα εκπομπή στον ALPHA, χωρίς όμως να σταματήσει το Pop up! Τουλάχιστον αυτό συζητιέται αυτή την περίοδο στο κανάλι!

Για να μην παρεξηγηθώ, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για μένα έχει ότι ακριβώς πρέπει να έχει μια νέα παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση, είναι έξυπνη, πανέμορφη, πρόσχαρη, αν και κάπου κάπου λίγο υπερβολική στις διατυπώσεις της γνώμης της.

Όλες οι εξελίξεις για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον ALPHA

Μπορεί, λοιπόν, τα νούμερα του Pop up να βλέπουνε διψήφιο μόνο με τα κιάλια, αλλά είναι κάτι που καθόλου δεν την απασχολεί εφόσον εξαρχής είχε κάνει συμφωνία με το κανάλι πως τα ποσοστά της AGB δεν θα την επηρεάζουν καθόλου.

Οι πηγές μου, λοιπόν, αναφέρουν πως οι ιθύνοντες του ALPHA βλέπουν την Ηλιάνα παρουσιάστρια σε παιχνίδι μόδας και μάλιστα στο τραπέζι έπεσε να είναι και η Έλενα Χριστοπούλου στο πλευρό της! Η Έλενα μπορεί να βρίσκεται αυτή την περίοδο στο My Style Rocks του ΣΚΑΙ αλλά είναι δεδομένο πως μετά το τέλος αυτού και η ίδια θα μαζέψει τα πράγματά της και θα αποχωρήσει από τον σταθμό του Φαλήρου.

Παπαγεωργίου Χριστοπούλου εκπομπή ALPHA

Οι υπεύθυνοι του ALPHA θεωρούν πως οι δυο τους θα μπορούσαν να είναι αχτύπητο δίδυμο σε ένα project μόδας που αν μη τι άλλο τους ταιριάζει πολύ.

Βέβαια, αν θέλετε την δική μου ταπεινή γνώμη δεν νομίζω πως η Έλενα αν της προταθεί τελικά κάτι τέτοιο θα πει ναι... Ποτέ δεν θα ήθελε να επισκιάσει την Ηλιάνα και οι πιθανότητες του να συμβεί κάτι τέτοιο υπάρχουν οπότε... καλύτερα να μην παίζουμε με την φλόγα!

Να σας υπενθυμίσω, επίσης, πως ο μισθός της Ηλιάνας ακούγεται πως είναι πολύ υψηλός στον ALPHA - δείτε εδώ το ποσό - και σε περίπτωση που αναλάβει δεύτερο project εννοείται πως θα διπλασιαστεί!