The Voice - highlights 20/12: Τα παρακαλετά, το μεγάλο σοκ παίκτριας και η εντυπωσιακή Τάμτα

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Voice - highlights 20/12: Τα παρακαλετά, το μεγάλο σοκ παίκτριας και η εντυπωσιακή Τάμτα

Λίγες ημέρες πριν τα Battles, οι διαγωνιζόμενοι του The Voice τα δίνουν όλα για να περάσουν στην επόμενη φάση. Στο χθεσινό 20/12 επεισόδιο, είδαμε να παθαίνουν σοκ οι παίκτες που πέρασαν, αλλά και παρακαλετά από κριτές για να πάρουν όσους δεν τα κατάφεραν. Ένα επίσης από τα highlights ήταν η εντυπωσιακή εμφάνιση της Τάμτα, επί σκηνής.

Αυτά είναι τα 20/12 highlights του The Voice

Αρχικά να πούμε πως η ανιψιά του Πάνου Μουζουράκη, πέρασε στην επόμενη φάση, καθώς με την φωνή της, κατάφερε να τον εντυπωσιάσει και να της δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Αφού, από τα blinds μάλιστα, τον είχε κερδίσει.

Το σοκ παίκτριας που πέρασε στην επόμενη φάση

Δύσκολη ήταν η απόφαση του Πάνου Μουζουράκη για ακόμη μια φορά, καθώς και οι τρεις διαγωνιζόμενες ερμήνευσαν εξαιρετικά το τραγούδι που επέλεξε.

Μετά την ερμηνεία τους, κλήθηκε να αποφασίσει ποια από τις τρεις θα ήταν μαζί του στα Battles και μόλις ανακοινώθηκε το όνομα η παίκτρια από την ταραχή δεν μπορούσε να μιλήσει.

Λύγισε η παίκτριας - Παρακαλούσε για ένα steal η Παπαρίζου

Στο τρίτο επεισόδιο των knockouts η Έλενα Παπαρίζου ήρθε σε δύσκολη θέση και παρακαλούσε πριν ακόμη επιλέξει σε ποιον από τους τρείς θα έδινε την ευκαιρία να περάσει στα Battles.

Αφού άκουσε και τους τρεις παίκτες να τραγουδούν ανακοίνωσε την απόφαση της με την μια από τις διαγωνιζόμενες να λυγίζουν στο άκουσμα.

Παρά την επιθυμία της, κανένας από τους άλλους coaches δεν πάτησε το κουμπί!

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Τάμτα

Στο τρίτο επεισόδιο των knockouts η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την Τάμτα και έκλεψαν τα βλέμματα. Το look μάλιστα της δεύτερης εντυπωσίασε τους πάντες.