Βασιλάκος - Νικόλ: Η πρώτη δημόσια αναφορά τους στον χωρισμό

Το "πέταξαν" σε βίντεο στο instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βασιλάκος - Νικόλ: Η πρώτη δημόσια αναφορά τους στον χωρισμό

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναγιώτη Βασιλάκο και την Νικολέτα Τσομπανίδου, λίγο μετά το τέλος του The Bachelor, να έχουν χωρίσει είναι πάρα πολλά. Οι ίδιοι μέχρι να κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση είχαν κρατήσει σιγή ιχθύος για το συγκεκριμένο θέμα αλλά... σε ένα story τους το βράδυ της Κυριακής την πέταξαν την σπόντα τους ξεκαθαρίζοντας (;) λίγο το τοπίο!

Συγκεκριμένα το ζευγάρι ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Καλησπέρα παιδιά τι κάνετε; Λοιπόν, σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας. Όλο αυτό που ζήσαμε ήταν πολύ δυνατό και όμορφο, εγώ προσωπικά σας εύχομαι καλές γιορτές, να έχετε την υγεία σας, να προσέχουμε όλοι αυτό το διάστημα και εύχομαι ότι καλύτερο», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος με την Νικολέττα να δηλώνει: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξή σας. Τα μηνύματα είναι πάρα πολλά, προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλα αλλά να ξέρετε ότι είμαστε καλά. Μην ακούτε γενικότερα ότι βγαίνει. Φιλάκια πολλά».

Βέβαια, τα πράγματα μπερδεύουν πολύ γιατί εκτός από τα δημοσιεύματα, και μια ανάρτηση της Αντζελίνας φούντωσε ακόμα περισσότερο της φήμες για χωρισμό.

Η ανάρτηση της Αντζελίνας που φουντώνει τις φήμες περί χωρισμού Βασιλάκου - Νικόλ

Λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό του The Bachelor και την νίκη της Νικολέττας, η Αντζελίνα αποφάσισε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση, με την οποία έριξε τη δική της «σπόντα» προς την νικήτρια αλλά και τον Παναγιώτη Βασιλάκο που δεν την επέλεξε.

Μία από τις δοκιμασίες που είχαν συζητηθεί αρκετά μέσα στο The Bachelor, ήταν αυτή με τις νύφες. Στο συγκεκριμένο ομαδικό ραντεβού, ορισμένες παίκτριες είχαν βάλει τα νυφικά τους και είχαν απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικές με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η Αντζελίνα ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία από τη συγκεκριμένη δοκιμασία και έγραψε: «Εγώ τουλάχιστον έβαλα νυφικό».

The Bachelor Αντζελίνα

Η λεζάντα αυτή θεωρήθηκε, «καρφί» για τη Νικολέττα η οποία δεν πρόλαβε να βάλει νυφικό καθώς χώρισε με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.