Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το "άκυρο" της Τατιάνας Στεφανίδου στην Μελέτη - Ο λόγος που αρνήθηκε να πάει στην εκπομπή της

Τι συμβαίνει;

Το
News 21.12.2020 09:40
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μπορεί η Ελεονώρα Μελέτη να παραμένει στον ALPHA και μάλιστα να επιστρέφει με την εκπομπή «Μεσάνυχτα», ωστόσο μια νέα παρουσιάστρια του σταθμού αρνήθηκε να πάει καλεσμένη της. Ο λόγος για την Τατιάνα Στεφανίδου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”, η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει ήδη να προσεγγίζει πρόσωπα για συνεντεύξεις τις οποίες θα δούμε στις οθόνες μας μετά τα Χριστούγεννα.

Μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη ήρθε σε επαφή και με την Τατιάνα Στεφανίδου, - Που πήρε τη θέση της στην πρωινή ζώνη - η οποία αρνήθηκε να πάει καλεσμένη στα “Μεσάνυχτα”.

Για αυτό το λόγο η Τατιάνα Στεφνίδου αρνήθηκε να πάει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

«Η Ελεονώρα Μελέτη ανάμεσα στα άτομα που προσέγγισε για συνέντευξη είναι και η Τατιάνα Στεφανίδου, κάτι που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς είναι η διάδοχος της ουσιαστικά στην πρωινή ζώνη του Alpha. Οι πληροφορίες μας λένε ότι δεν θα γίνει αυτή η συνέντευξη και ο λόγος είναι ότι έχουν προταιρεότητα κάποιοι άλλοι μέσα από το σταθμό. Εκτός από την Ελεονώρα Μελέτη έχουν ζητήσει συνέντευξη από την Τατιάνα Στεφανίδου και οι άλλοι δύο κύριοι της late nignt ζώνης του Alpha, ο Αντώνης Σρόιτερ και ο Τάκης Χατζής με τους οποίους έχει πολύ φιλική σχέση η Τατιάνα Στεφανίδου.

Συναντιούνται καθημερινά, κάποιες μέρες τρώνε και μαζί το μεσημέρι στο κτίριο της Κηφισιάς, όπου στεγάζονται οι ενημερωτικές εκπομπές και από όσο ακούω και λένε οι πληροφορίες η Τατιάνα Στεφανίδου όταν αποφασίσει να δώσει συνέντευξη θα δώσει προτεραιότητα σε αυτές τις εκπομπές, οι οποίες υπάγονται στην ίδια διεύθυνση ενημέρωσης όπως η ίδια», είπε η Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Τα γυρίσματα της Μελέτη έχουν ξεκινήσει στον ALPHA

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό» , η Ελεονώρα Μελέτη έχει ήδη μπει στο πλατό, ξεκινώντας γυρίσματα. Η εκπομπή της θα κάνει πρεμιέρα τη νέα χρονιά και θα προβάλλεται δύο φορές τη βδομάδα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η δημόσια παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε βίντεο της Μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη: Μπήκε στην κουζίνα με την κόρη της - Η τρυφερή φωτογραφία

Share