Η απίστευτη δημόσια πρόταση του Γιώργου Θεοφάνους στην γυναίκα του - «Θα ήθελες να...»

Στον αέρα του Καλύτερα Δε Γίνεται

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η απίστευτη δημόσια πρόταση του Γιώργου Θεοφάνους στην γυναίκα του - «Θα ήθελες να...»

Ο Γιώργος Θεοφάνους το μεσημέρι της Κυριακής κάθισε στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού και δεν δίστασε να κάνει μια αποκαλυπτική πρόταση στην γυναίκα του στον αέρα του Καλύτερα Δε Γίνεται.

Ο Κώστας Τσουρός προκάλεσε τον Γιώργο Θεοφάνους να παίξουν «10 καυτές ερωτήσεις» με τον ίδιο να απαντάει με άνεση και ευκολία σε όλες.

Όταν όμως ο δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα ήθελε να πει στην γυναίκα του που δεν της το έχει πει μέχρι στιγμής ο Γιώργος Θεοφάνους με ένα πλατύ χαμόγελο είπε: «Θα ‘θελες να κάνουμε και πέμπτο παιδί;» ενώ κοίταγε μάλιστα κατάματα την κάμερα.

Η Ναταλία Γερμανού έσπευσε φυσικά να σχολιάσει την πρόταση του: «Αγαπάει την οικογένεια πολύ»! και αυτό φαίνεται από την αδυναμία που έχει στα παιδιά του, ιδιαίτερα στην κόρη του, για την οποία μάλιστα λύγισε on air!

Ωστόσο, ο Γιώργος Θεοφάνους φαίνεται να μην έχει πάρει ακόμα απάντηση από την γυναίκα του.

Η απίστευτη δημόσια πρόταση του Γιώργου Θεοφάνους στην γυναίκα του

Αναφορικά με την οικογένεια του Γιώργου Θεοφάνους, έχετε δει τον κούκλο γιο του;

Τα γενέθλιά του είχε ο γιος της Ευρυδίκης και του Γιώργους Θεοφάνους, Αγγελος. Η μητέρα του για να γιορτάσει το γεγονός δημοσίευσε φωτογραφίες του γιού της που δεν έχουμε ξαναδεί.

Ο Αγγελος, γεννημένος στις 4 Νοεμβρίου 1996 είναι ο μοναχογιός που απέκτησαν μαζί η τραγουδίστρια και ο συνθέτης οι οποίοι ανήκουν σε εκείνα τα ζευγάρια, που εξακολουθούν να διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις ακόμα και μετά τον χωρισμό τους.

Η Ευρυδίκη αν και δεν μοιράζεται πολλές προσωπικές της στιγμές, τώρα θέλησε να μοιραστεί μαζί μας αυτό το γεγονός. Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Θεοφάνους, είχε κάνει και ένα απίστευτο σποτάκι με αφορμή τον κορωνοϊό και είχε κάνει χαμό. Δείτε το εδώ.

«Το αγόρι μου! Πάντα να χαμογελάς καρδούλα μου. Χρόνια σου πολλά!!! @aggelos_theofanous» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ευρυδίκη.

ευρυδίκη θεοφάνουςγιός ευρυδίκης