Βασιλακός - Τσομπανίδου: Τα πρώτα Χριστούγεννα για το ζευγάρι - Που θα περάσουν τις γιορτές;

Δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βασιλακός - Τσομπανίδου: Τα πρώτα Χριστούγεννα για το ζευγάρι - Που θα περάσουν τις γιορτές;

Το νέο και πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής σόου μπιζ, Παναγιώτης Βασιλάκος και Νικολέττα Τσομπανίδου θα περάσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα μαζί και μας αποκαλύπτουν το μέρος και τον τρόπο που θα γιορτάσουν.

Τα δυο ερωτευμένα παιδιά του The Bachelor μίλησαν το πρωί της Δευτέρας στην κάμερα του Happy Day και απάντησαν τόσο για τις φήμες χωρισμού όσο και για το που σκοπεύουν να περάσουν τις γιορτές.

Ο Παναγιώτης ξεκίνησε να λέει: «Αυτή τη στιγμή η μοναδική γυναίκα που υπάρχει στο μυαλό μου είναι η Νικολέττα. Αλλά μέσα στο The Bachelor υπήρχαν σκαμπανεβάσματα. Είχα έρθει κοντά και με άλλα κορίτσια. Με τη Μαρίνα είχα έρθει αρκετά κοντά. Και με τη Βίβιαν είχα έρθει πολύ κοντά. Δε νομίζω πως είχα καταλήξει από την αρχή. Στη σχέση μας όλα θα πάνε φυσιολογικά. Σίγουρα κάποια στιγμή θα συζήσουμε».

Έπειτα, η κοκκινομάλλα Νικολέττα πρόσθεσε: «Στις γιορτές θα πάω στους γονείς μου. Εννοείται πως θέλω να περάσω χρόνο με τον Παναγιώτη. Να γνωριστούμε καλύτερα. Να προστατεύσουμε τη σχέση μας από όλα αυτά που ακούγονται. Και να δούμε πως θα πάει. Στον Παναγιώτη με κέρδισε η ειλικρίνεια. Και να μην ήθελα να ακούσω κάτι αυτός θα μου το έλεγε. Δε θεωρώ πως είναι κακό να διεκδικείς έναν άνθρωπο που σου αρέσει. Και στην έξω ζωή. Εμένα μου άρεσε πολύ ο Παναγιώτης και τον διεκδίκησα. Ασχέτως αν υπήρχαν άλλες 19 κοπέλες που έκαναν το ίδιο».

Βασιλακός - Τσομπανίδου

The Bachelor: Στο Σύνταγμα μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας Βασιλάκος και Νικολέττα - Κυκλοφορούσαν χωρίς μάσκες

Το ζευγάρι που προέκυψε από τον μεγάλο τελικό του The Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα Τσομπανίδου, έκαναν χθες βόλτα στο Σύνταγμα, ενώ είχε περάσει η ώρα και υπήρχε απαγόρευση κυκλοφορίας, ενώ μάλιστα δεν φορούσαν και τις μάσκες τους.

Οι δυο τους μετά την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη, πέρασαν όλη τη μέρα μαζί και μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς της φίλους κοινά στιγμιότυπα στα οποία δεν έκρυψαν τον έρωτά τους.

Μερικά από αυτά τα στιγμιότυπα ωστόσο παραβίαζαν τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, ο Βασιλάκος ανέβασε το insta story που θα δείτε παρακάτω μετά τις 10 μ.μ, ώρα κατά την οποία η κυκλοφορία δεν επιτρέπεται σε κανένα σημείο της χώρας.

Bachelor Νικολέττα Βασιλάκος Σύνταγμα

Το ζευγάρι κυκλοφορούσε επιπλέον χωρίς μάσκα και μάλιστα στο πιο κεντρικό σημείο της χώρας, την πλατεία Συντάγματος.

Βασιλάκος Νικολέττα απαγόρευση κυκλοφορίας