O Alpha έστειλε εξώδικο στο Ευτυχείτε για το Bachelor - Το δημόσιο «άδειασμα» της Καινούργιου

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
O Alpha έστειλε εξώδικο στο Ευτυχείτε για το Bachelor - Το δημόσιο «άδειασμα» της Καινούργιου

Το πρωί της Δευτέρας η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στον αέρα του Ευτυχείτε πως ο ALPHA της έστειλε εξώδικο για το Bachelor για αυτό και δεν μπορεί να παίζει πλάνα από το ριάλιτι.

Η παρουσιάστρια δήλωσε πως η εκπομπή της δέχτηκε εξώδικο από το κανάλι του Alpha επειδή η ίδια στις 19 Οκτωβρίου είχε αποκαλύψει ποιες θα ήταν οι δύο φιναλίστ.

Έτσι, η Κατερίνα αποφάσισε να το αποκαλύψει στους τηλεθεατές της και μάλιστα πρόβαλε και ένα μέρος του εξωδίκου που έστειλε ο Alpha στο «Ευτυχείτε» ενώ το κανάλι έκανε ανάλογη «επίθεση» και στον Νίκο Μουτσινά αναφορικά με τα πλάνα του Bachelor!

Η ίδια λίγο αργότερα επισήμανε: «Ας πούμε τους λόγους για τους οποίους δεν παίζουμε πλάνα από το The Bachelor. Στις 19 Οκτωβρίου εγώ είχα αποκαλύψει τις δύο φιναλίστ. Για αυτό τον λόγο είχαμε το εξώδικο. Μου είχαν στείλει το spoiler στα social media.

Αμέσως μετά από αυτό που είπα ακολούθησε ένα εξώδικο. Ο Alpha είπε πως λέμε ψέματα και ανακρίβειες, ενώ είχαν γυριστεί τα επεισόδια. Δε θέλω να μπω στη διαδικασία να πω ποιοι με έπαιρναν από τον Alpha τηλέφωνο και μου έλεγαν να το σπρώξω. Ο Alpha έχει στείλει παντού εξώδικα» κατέληξε λέγοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

Λίγο αργότερα η Κατερίνα Καινούργιου, εκτός από τον Alpha, «στόλισε» και τον Παναγιώτη Βασιλάκο με την Νικόλ

H Kατερίνα Καινούργιου σχολίασε την σχέση του Παναγιώτη Βασιλάκου με τη νικήτρια του Bachelor, Νικολέττα, μετά την πρώτη κοινή συνέντευξη που έδωσαν στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με παρουσιάστρια την Ναταλία Γερμανού.

Αυτό είναι το σχόλιο της Καινούργιου για τη σχέση Νικόλ - Παναγιώτη μετά το τέλος του The Bachelor

«Πόσο καιρό θα την ζει αυτή την τραγωδία ο Παναγιώτης και η Νικολέττα γιατί μιλάμε για κωμωδία και τους λυπάμαι. Πόσο καιρό είναι το συμβόλαιο; Δηλαδή δίνουνε ραντεβού πάνε στην Ναταλία να το παίξουνε ερωτευμένοι, πηγαίνουν στο Σύνταγμα χωρίς μάσκες να δείξουν ότι τα έχουνε, μετά έλα στο σπίτι να δείξουμε ότι είμαστε μαζί…»

Και συνέχισε στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε: «Θέλω να δώσω αγωνιστικούς χαιρετισμούς για την Ναταλία Γερμανού, έκανε την πιο δύσκολη συνέντευξη της χρονιάς, πως τους αντιμετώπιζε σοβαρά γιατί είναι και στο κανάλι και δεν γελούσε. Ήρωας η γυναίκα προσπαθούσε τι να κάνει».