Ναταλία Γερμανού: "Σπάει" τη σιωπή της για πρώτη φορά - «Δεν έκανα παιδί γιατί...»

Μίλησε ανοιχτά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού:

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Θεοφάνους και με αφορμή μια ερώτηση που της έκανε, η παρουσιάστρια μίλησε για το λόγο που δεν έκανε ποτέ ένα δικό της παιδί.

Οι δύο τους έκαναν μία αναδρομή στην καλλιτεχνική κοινή τους πορεία. Την συζήτηση ξεκίνησε ο συνθέτης, ωστόσο κάποια στιγμή δίστασε με την παρουσιάστρια να τον παροτρύνει να συνεχίσει.

Για αυτό το λόγο η Ναταλία Γερμανού δεν έκανε παιδί

Ναταλία Γερμανού παιδί

Γ.Θ.: Ξέρεις τι δεν έκανες.

Ν.Γ.: Πες το αφού το σκέφτηκες.

Γ.Θ.: Είναι λάθος να το πω στον αέρα και να στο κάνω αυτό.

Ν.Γ.: Υπάρχει λάθος και σωστό; Νομίζω μετά από τόσα χρόνια ο κόσμος ξέρει τα περισσότερα πράγματα για εμένα. Θα μου πεις που δεν έκανα παιδί.

Γ.Θ.: Ναι το παιδί. Όλη αυτή η αγάπη που έχεις, θα μπορούσες να την δώσεις παρακάτω. Είναι σκληρό να σου το λένε.

Ν.Γ.: Δεν είναι καθόλου σκληρό όταν μια γυναίκα δεν το κάνει συνειδητά. Θα ήταν σκληρό, αν το ήθελα και δεν μπορούσα να κάνω. Δεν το μετανιώνω και δεν έκανα επειδή αγαπώ πολύ τα παιδιά. Θα ήμουν ανεύθυνη και δεν θα το επέτρεπα στον εαυτό μου.

Γ.Θ.: Δεν θα ήσουν ανεύθυνη ποτέ αλλά… είναι επιλογή.

Στο τέλος η Ναταλία Γερμανού δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στη συζήτηση, λέγοντάς του ότι είναι ο ίδιος ο καλεσμένος. Ενώ, στη συνέχεια έκανε μια πρόταση στη σύζυγό του, δημόσια.

Η Ναταλία Γερμανού είχε «σπάσει» τη σιωπή της πρώτη φορά και για τον τωρινό σύντροφό της

Η Ναταλία Γερμανού ήταν χθες καλεσμένη στην εκπομπή Direct και μεταξύ άλλων αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά για τον νέο της σύντροφο. Η παρουσιάστρια δε δίστασε να αποκαλύψει στον Τάκη Χατζή πως βρίσκεται σε σχέση με έναν κατά δύο χρόνια μικρότερο άνδρα.

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια μίλησε για τους συντρόφους που είχε, για τον Φρέντυ Γερμανό καθώς και για τον νέο άνθρωπο που έχει μπει τον τελευταίο καιρό στη ζωή της.

«Μετά από αυτό που συνέβη στον Πέτρο δεν εύχομαι να παντρευτώ για το καλό των άλλων», είπε αρχικά όταν ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο του γάμου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πατέρα της λέγοντας: «Ήθελα πάρα πολύ να γίνω ηθοποιός. Δε με άφηνε ο Φρέντυ. Δεν ήθελε. Μου είπε ότι θέλεις να κάνεις θα το κάνεις. Ηθοποιός θέλω να γίνω μου λέει ξέχνα το. Θα γίνεις μου λέει δημοσιογράφος…Πολύ δημοκρατικά».

Όσο για τη σχέση της, σχολίασε: «Έχει συμβεί πολλές φορές να είμαι με μικρότερους άνδρες. Δεν πίνω αίμα δεν είμαι ο δράκουλας αλλά έχει τύχει στις 10 σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου οι μισές να είναι με μικρότερους άνδρες. Με τους άλλους μισούς, δεν ασχολήθηκε κανείς γιατί δεν έχει πλάκα.

Έχω μια σχέση. Είναι δυο χρόνια μικρότερος. Μα και το δυο πιάνεται; Είναι εκτός χώρου και δεν μπορώ να πω καμία άλλη λεπτομέρεια. Πιστεύω ότι κάθε μέρα ξυπνάς και μπορεί να συμβούν τα πάντα στη ζωή».