Έξαλλος ο Βαγγέλης Περρής με τον Κοκλώνη - «Το χάσαμε τελείως!»

Ο κακός χαμός στο Πρωινό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έξαλλος ο Βαγγέλης Περρής με τον Κοκλώνη - «Το χάσαμε τελείως!»

Ο κακός χαμός έγινε το πρωί της Δευτέρας στον αέρα του Πρωινού με τον Βαγγέλη Περρή να γίνεται έξαλλος με μια κίνηση του Νίκου Κοκλώνη.

Στο προηγούμενο live του J2US ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε την έκπληξη και τραγούδησε μετά από πολλά χρονιά. Μεγαλύτερη όμως έκπληξη έκανε η Σοφία Βόσσου η οποία βγήκε στον αέρα και μας χάρισε παρέα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μια συγκινητική τηλεοπτική επανένωση.

Ανάμεσα τους, ωστόσο, βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος μάλιστα έκανε live μια πρόταση στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ο παρουσιαστής όμως έβγαλε από τα ρούχα του τον Βαγγέλη Περρή και δεν δίστασε να ξεσπάσει στον αέρα του Πρωινού.

Ο Βαγγέλης Περρής είπε συγκεκριμένα: «Δεν γίνεται να είναι η Σοφία Βόσσου κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάτω από αυτές τις συνθήκες, να κάνουν ντουέτο, να τραγουδάνε το Φιλαράκι και να τραγουδάει μαζί τους ο Νίκος Κοκλώνης και το πλάνο να δείχνει μία τον Κοκλώνη, μία τον Μικρούτσικο και τη Βόσσου φωτογραφία. Είναι τεράστιο λάθος, δεν έχεις καταλάβει τη στιγμή, θεωρείς ότι εκείνη τη στιγμή δεν γίνεται κάτι σπουδαίο, που είναι σπουδαίο. Το χάσαμε τελείως. Τελείως το χάσαμε!

Εκείνη τη στιγμή η ουσία ήταν η επανασύνδεση μέσω τραγουδιού δύο ανθρώπων. Η παρεμβολή ενός ανθρώπου που ήταν άσχετος με τη δυάδα, δεν ήξερε καν τα λόγια. Είναι βασικά μαθήματα παρουσίασης, αποτραβιέται ο παρουσιαστής. Κάθεσαι και παρακολουθείς, δεν μετέχεις, είσαι στην άκρη και καταλαβαίνεις ότι η στιγμή αυτή είναι μεγαλύτερη από τη δική σου παρουσία».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Εκτός από τον Νίκο Κοκλώνη, ο Βαγγέλης Περρής «στόλισε» και το Big Brother

Μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε τα ριάλιτι που προβάλλονται από την ελληνική τηλεόραση και ήταν «κόλαφος» στις δηλώσεις του για το Big Brother, ξεκαθαρίζοντας πως θα ήταν καλό να σταματήσουν όλοι να το βλέπουν.

Ο ίδιος μίλησε στη Real Life και αναφέρθηκε στις εκπομπές που αξίζουν από την ελληνική τηλεόραση καθώς και στα ριάλιτι.

Έχετε ξεχωρίσει κάτι στη φετινή τηλεόραση;

Κατακλυσμός εκπομπών! Πλημμύρα! Οι έννοιες δεν είναι τόσο θετικές, κυρίως όταν συνοδεύονται από ξεραϊλα και λάσπη… Όμως κάποια λουλούδια ομορφαίνουν το περιβάλλον. Το «φλΕΡΤ», για παράδειγμα, στην ΕΡΤ μπορεί να έχει παλιομοδίτικο τίτλο, να στήθηκε με προδιαγραφές του ’70 αλλά η παρουσία της Νάντιας Κοντογεώργη εκπέμπει ηρεμία και γνώση του αντικειμένου.

Επίσης βρίσκω πολύ καλή τη Δέσποινα Βανδή, που και φέτος μας ξεναγεί σε μια ωραία χώρα, την οποία φαίνεται ότι αγαπά και σέβεται, δεν τη χρησιμοποιεί σαν απλό ντεκόρ. Τη λένε «My Greece» και το αγγλικό αποτελεί τη μοναδική μου διαφωνία.

Βλέπετε ριάλιτι;

Δεν βλέπω το ριάλιτι του ΣΚΑΙ και ελπίζω να φτάσει η στιγμή που δεν θα το βλέπουν ούτε οι άνθρωποι που στιγμάτισαν τον σταθμό με τη συγκεκριμένη επιλογή. Με εκνευρίζει το Bachelor γιατί υποβιβάζει τη νοημοσύνη των τηλεθεατών, παρουσιάζει σαν σοβαρή πραγματικότητα μια θλιβερή αστειότητα, όπου σεναριογράφοι και ηθοποιοί φαίνεται να έχουν αποφοιτήσει με άριστα από τη σχολή «Διλήμματα» του Open.