«Κάγκελο» ο Κατσούλης στον αέρα του STAR με πλάνα που προβλήθηκαν - «Δεν νιώθω καλά»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κάγκελο» ο Κατσούλης στον αέρα του STAR με πλάνα που προβλήθηκαν - «Δεν νιώθω καλά»

Ο Κρατερός Κατσούλης σήμερα το πρωί στην εκπομπή του έμεινε «κάγκελο» με μερικά πλάνα του προβλήθηκαν στην «Φωλιά των κου κου». Μάλιστα, όταν ήρθε η ώρα του να σχολίασε τα όσα είδαν, δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση.

Τα πλάνα της Άννας Μαρίας που άφησαν «κάγκελο» τον Κατσούλη στον αέρα του STAR

Συγκεκριμένα, έπαιξαν ένα βίντεο με δηλώσεις και με στιγμιότυπα από την παρουσία της Άννας Μαρία Ψυχαράκη μέσα στο παιχνίδι του Big Brother.

«Εγώ δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με την πραγματικότητα. Κάνω μια υπέρβαση τεράστια τώρα, θα παραμείνω καλοπροαίρετος…», είπε ο Κρατερός Κατσούλης μετά την προβολή του βίντεο, ο οποίος δεν ήξερε περί τίνος πρόκειται.

«Δεν νιώθω καλά. Δεν ήξερα τον άνθρωπο. Είδα αυτό το βίντεο. Έχω πάθει ένα σοκ, οπότε θα μου επιτρέψετε να μείνω στην κατάσταση αυτή. Ευχαριστώ για το ξύπνημα αυτό. Βοηθήστε με! Πάμε κάπου! Θωμά αγάπη μου, έλα πάρε με από εδώ!», είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής μετά από όσα άκουσε από την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Ξαφνική αλλαγή στο Instagram της Άννας Μαρίας μετά τη νίκη στο Big Brother

Δύο μέρες μετά τη νίκη της στον μεγάλο τελικό του Big Brother, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη αποφάσισε να κάνει μία πολύ ξαφνική αλλαγή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έτσι χωρίς κανένα δισταγμό, έκανε το προφίλ της, ιδιωτικό.

Η Άννα Μαρία απέκτησε ξαφνικά χιλιάδες followers με τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, καθώς όπως έγινε γνωστό, το κοινό την αγάπησε και την ανέδειξε θριαμβευτικά, νικήτρια.

Ωστόσο η Άννα Μαρία, αφού έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, αποφάσισε να κλείσει το προφίλ της. Φυσικά η ίδια δεν έχει εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο θέλησε να κλείσει το προφίλ της, ωστόσο είναι σίγουρο πως μόλις έπιασε στα χέρια της το κινητό της είδε ένα σωρό μηνύματα από θαυμαστές.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη Instagram